Made in Italy

Dekorationselementet två spotlights Amelia Ferroluce craft

  • Made in Italy
  • Kod: AMELIA
kr 4.851,74
Visar alternativ som är tillgängliga:
Åtgärder L. 41 cm x tjocklek 18 cm; Vikt 1,33 kg
Leveranstider 20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Vägglampa med två justerbara Ferroluce spotlights
Amelia är en fantastisk vägglampa, bestående av två spotlights i linje, med en industriell - vintage stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av antikt järn och blank keramik, tillgänglig i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i keramikens hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sådant sätt som om tiden hade markerat dess väg. Återgivningen av tidens urholkning i kombination med de blanka ytorna ger det extra värdet till denna vägglampa. Denna slitna effekt ger Amelia en sofistikerad vintage-industriell stil.
Metalldelarna är gjorda av antikt järn. För att återskapa denna vintageeffekt av järn, behandlas den enligt vissa procedurer, för att rosta eller oxidera naturligt, för att återskapa denna antika effekt som präglas av tid.
En annan egenhet hos Amelia finns i dess förmåga att justera ljusstrålarna för de två strålkastarna där det är mest önskat. Strålkastarna har faktiskt sin egen rörlighet som gör att du kan rikta ljuset.
Riktningsljus, keramik med vintagefinish i perfekt harmoni med oxiderad metall: en unik applikation i sin stil, med en antik smak, perfekt för de mest raffinerade miljöerna.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på åldring för en aktuell profil i skepnad av en tidigare stil.
Amelia ger liv åt ett rent ljus utan avskärmning. Det är dessa enkla och ömtåliga former som drar till sig uppmärksamhet, och som gör att Amelia kan anpassa sig till vilken inredning som helst från den enklaste och mest minimala till den mest klassiska, vilket skapar en delikat kontrast.
Intim atmosfär och mjukt ljus: denna vägglampa full av personlighet och oefterhärmliga detaljer är det perfekta inredningstillbehöret för ditt loft.
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Amelia finns i två olika varianter: komplett eller utan metallgaller, dvs antikt järn, med en design som berikar de två diffusorerna, för att öka deras industriella effekt.
Ta med en touch av design i ditt hem också och välj den lampa som passar dig bäst!

Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgkartan och ange koden för den finish du vill ha i lämplig ruta!

Observera: Glödlampor ingår inte
Användbara glödlampor: 2x max 46 W, E14-sockel

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand, kan produkten genomgå små variationer i ton med avseende på bilden, en egenskap som understryker det unika med varje enskild produkt.

OBS: eftersom dessa är handgjorda föremål kan de verkliga färgerna skilja sig från de som visas på bilderna.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev