Made in Italy

Keramiska vägg lampetter och metall Skyler industriell stil

  • Made in Italy
  • Kod: SKYLER
kr 3.792,20
Visar alternativ som är tillgängliga:
Åtgärder Ø 23 cm x h. 25 cm x Sp.30 cm; Vikt 1,00 kg
Leveranstider 20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Skyler vägglampa i industriell stil i keramik och metall
Skyler är en fantastisk vägglampa, med klockform och vintage - industriell stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa består av en järnstruktur med en diffusor gjord av blank keramik, tillgänglig i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i hantverket hos den keramiska diffusorn. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sådant sätt som om tiden hade markerat dess väg. Återgivningen av tidens erosion i kombination med de blanka ytorna ger denna applikation det extra värdet. Denna slitna effekt ger Skyler en sofistikerad vintage-industriell stil. Metallstrukturen förstärker den antika effekten ännu mer.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på åldrande för en aktuell profil i skepnad av en tidigare stil.
Denna vackra vägglampa är inspirerad av ljuspunkterna som används för belysning i handelsfartygens lastrum. Liksom de flesta nautiska föremål som naturligt utsätts för en del slitage visar även denna lampa tidens tecken.
Perfekt för att dekorera en stuga i engelsk stil. Denna applikation skapad för miljöer med en omslutande atmosfär, kan tillfredsställa de mest krävande önskemål tack vare en unik och originell design. En design som står i motsats till lyx men som samexisterar harmoniskt med den. Design som bevarar det väsentliga i användningen och lugnar med en delikat balans mellan former och toner.
Skyler skapar rent, oskärmat ljus. Det är dessa enkla och ömtåliga former som drar till sig uppmärksamhet, och som gör att Skyler kan anpassa sig till vilken inredning som helst från den enklaste och mest minimala till den mest klassiska, vilket skapar en delikat kontrast.
Ge ditt hem en touch av design också!
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgkartan och ange koden för den finish du vill ha i lämplig ruta!

Observera: glödlampa exkluderas
Användbar glödlampa: 1x max 46 W, E14-sockel

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand, kan produkten genomgå små variationer i ton med avseende på bilden, en egenskap som understryker det unika med varje enskild produkt.

OBS: eftersom dessa är handgjorda föremål kan de verkliga färgerna skilja sig från de som visas på bilderna.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev