Cipì Erbjuder en Total Look för ett Supercoolt Badrum

Cipì grundades 2003 och är ledande inom tillverkning och design av fascinerande badrumsmöbler. Möbler och tillbehör blir inredningsdetaljer för att inreda mysiga och eleganta miljöer. Relevant i Italien men också i olika länder i världen Cipì tillverkar tillbehör som handfat, möbler och speglar, som arbetar med dyrbara och högkvalitativa material som trä, sten, harts och metaller.

Vi intervjuar Cipì Co-grundaren - Piero Cappelli - för att ta reda på vad som är nytt i badrumsinredningen 2017/18


Vad är din filosofi och hur skulle du beskriva din produktion?
Var annorlunda och affinitet är de två lösenorden för att komma åt tanken som förenar Cipì-produkter och atmosfärer som en Fil Rouge. Blanda naturliga material som det återvunna Teak till de mest avancerade föreställningarna för LGs HI MACS och samla de mest värdefulla naturstenarna med det förkromade och alltid perfekta stålet! Vi vet hur man kan möta särdragen i alla delar av världen genom att föreslå ett format som bara finns i huvudet på dem som har fantasi och önskan att utforma ... en resa i vägen för badrummet och materialen.

Vilka är de mest populära badrumsmöbelprodukterna 2017?
Återvunnet och 100% miljövänligt teakved, totalt vitt för fasta ytor, vintage vetoe i kombination med cement!

Och de bästsäljare?
Alla teakmöbler, Beton-handfat, oväntade tillbehör och allt som normalt är dolt men som återfår värdighet och blir huvudpersonen tack vare oss; precis som "organisera" -serien med användbara tillbehör till badrummet.

Badrummet är ett utrymme som ska designas, men framför allt att anpassas. Hur kan du anpassa erbjudandet för olika stil, design och kund?
Mixa och matcha .. Sluta med väl utförda uppgifter! Lätt att vara elegant med en designdräkt eller ett dyrbart armbandsur. Cipì blir speciell och unik och söker unikhet i kombinationer och material. Prova Feel Good teak och vitt skåp med Beton Round cementhandfat. Du kommer att bli förvånad över dess höga profil med design för alla stilar. Men om du vill skapa ett excentriskt utrymme ... vad ska du säga, du är bortskämd för val som matchar spegeln Mata Hari med baskonsolen Zen Xl! Gratis att blanda, gratis att hitta din perfekta outfit för badrummet.

En samling men också ett val av liv. Vad inspirerade den nya Feel Good-kollektionen 2018?
Resan, vänskapen med leverantörerna från Bali till Marrakech, önskan att vara lätt, behovet av att inte konkurrera med någon konkurrent, önskan om lyx för alla och för varje dag.

Fristående eller väggmonterad fåfänga?
Vanligtvis upphängd men stöds alltmer konkret på golvet!

Vilka är de mest efterfrågade?
Feel Good, Zen xl, den oändliga Otto Consolle gjord av Suar-trä och många andra.

Avstängd, fristående, modern eller klassisk; det moderna handfatet är trendigt och elegant. Vilka är dina förslag?
Naturstenar som Joya, ädla kulor som Calacatta, industri- och designcement som Beton-serien eller stål och metaller i Open-serien. Unik våra tvättställ i teak tillverkade av återvunna rötter som Sarong och Bantul.

Och vilka är favoritmaterialen?
Allt ... förutom keramiken lämnar vi till ... institutionens badrumsledare;)

För ett totalt utseende erbjuder Cipì-badrummet också belysning. Varför fokusera på belysning i badrummet och vad skiljer din samling ut?
Eftersom ljuset omvandlar saker och ger varje produkt en oväntad uppgradering, för att vi lämnar badrummet för att komma in i huset, för att vi har en energi som inte tillåter oss att stå stilla.

Space av
Viadurini Teams
webbinnehållsspecialist

 
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev