Hur man Väljer Spegel som Passar ditt Hem mellan Modern och Barock Design

Spegeln och dess två funktioner: ljus och rymd

Att välja rätt spegel för din hemmiljö är mycket viktigt. En spegel är ett möbel med en dekorativ dekorativ funktion med enorm vikt och värde med en dubbel funktion:
  • Funktion 1 - Förbättra ljuskvaliteten.
  • Funktion 2 - Om korrekt placerad influenser den rumsuppfattning , breddning utrymmena på grund av en optisk effekt.
Viadurini Design- expert på inredning och rekommendation av alla typer av förbättringar för att utnyttja husets fulla potential föreslår att öka ljusstyrkan i rummet och placera spegeln framför fönstret eller i alla fall huvudkällan för naturligt ljus.
För det andra, för att positivt påverka den rumsliga uppfattningen av densamma, måste spegeln placeras på den längsta väggen i rummet, vilket skapar en optisk effekt av att utvidga utrymmet.

Vilken spegel ska jag köpa?

Från vår erfarenhet finns det två kategorier av stil för inköp av spegeln som bäst passar varje miljö som gör varje plats unik och oändlig .
  • Designspeglar
  • Speglar i barock stil
Idealisk för alla miljöer och betraktade prestigefyllda och sofistikerade möbler som säkert inte kommer att bli obemärkt i släktingar och vänner.
Design och stil Barockspeglar
Med den barocka Viadurini Designen avslöjar de förra århundradens prakt och storslagenhet som är tolkade och gjorda av ett extremt modernt. Du kommer att återuppleva förfining och livlig stil på XVII-talet .

Barocken har inte den aldrig varit så aktuell och så härligt glittrande. Denna stil förskönar interiören med varma färger, trendiga tyger, överdådiga barocka detaljer, magnifik marmor och naturliga stenar.

Tidigare charm och magnetism, men också hårdhet, precision och harmoni. Touch av italiensk stil som gör unik din heminredning.

Klicka här för att upptäcka våra speglar i design och barock stil och mer.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev