Transformator Bord: Rymdsbesparande och Designprodukt för ett Nytt Hemkoncept

Ett nytt koncept av rymd och hem med transformerande soffbord

Bor du i en lägenhet så liten att du inte har råd med ett stort och rymligt matbord? Eller har du ett bord som du använder dagligen, men är det för litet för att rymma alla dina vänner till middag?

I båda fallen är det kanske inte det bästa valet i ditt hem att ha ett traditionellt matbord, långt och rymligt. För för daglig användning behöver du antagligen inte det; eller använd kökshalvön, eller så behöver du bara ett litet bord som uppfyller behoven hos en eller två personer.

Men du har problem när du vill bjuda in vänner eller släktingar till middag, och du står inför situationen att det inte finns mycket plats tillgängligt och ditt lilla bord är otillräckligt för att rymma ett visst antal människor. Hur löser du detta problem?

Bland de olika tillgängliga alternativen och lösningarna vill Viadurini Living råda dig att använda transformator bord. 

De viktigaste fördelarna med denna lösning:
  • du kan köpa ett litet och ljust bord för daglig användning och du kan använda transformatortabellen när du behöver ytterligare platser i matsalen,
  • du kan använda köket med halvön för att äta lunch när du inte har några gäster, medan du förvandlar bordet när dina vänner anländer,
  • du har tillgängligt ett soffbord och ett matbord i en enda möbel,
  • du har ett multifunktionellt bord, lätt och snabbt att flytta.

Transformatorbord och utdragbara konsoler för design av utrymmen tillverkade i Italien

Med transformatortabellen förändras begreppet hemmiljö radikalt. I moderna miljöer är komfort, funktionalitet och stil orden att alltid ha i åtanke när man utformar möbler.

Därför föreslår vi den nya och otillåtliga uppfattningen om design och utrymmesbesparande: de transformerande soffbord som blir matbord. De är utformade för att användas i alla situationer och framför allt med extrem enkelhet; Dessa bord kan endast lyftas med ett lätt tryck på handen och kan låsas i valfri höjd och  blir också aperitifbord och inte bara de klassiska matborden.
Om du inte kommer ihåg hur våra produkter fungerar eller om du vill se hur lätt och snabbt deras användning kan du besöka vår youtube-kanal eller artiklarna på vår Viadurini E-Commerce, där du hittar alla demonstrationsvideor och våra uthållighetstester.

Alternativt erbjuder vi utbyggbara konsoler : små skrivbord som kan placeras bekvämt vid ingången till huset, som vid behov blir matbord, med plats för upp till 20 personer. Våra konsoler är utrustade med extremt lätta förlängningar, enkla att montera även på egen hand och snabbt.

Klicka på en av följande två kategorier, kommer du att kunna se många produkter som passar dig:
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev