Viadurinis Trädgård - Guide till Utomhusmöbler

Inred en trädgård eller en balkong tack vare Viadurinis råd och idéer

Med sommarens ankomst börjar alla som har ett uteutrymme, oavsett om det är en liten eller stor trädgård eller helt enkelt en terrass, fundera på hur man ska möblera eller göra dessa utrymmen mer bekväma och unika.

Viadurini erbjuder sin expertis inom möbelsektorn och sin stora katalog för att underlätta ditt val och de idéer som du kommer att få om du vill prova på denna underbara upplevelse.


I den här guiden får du reda på hur du sömlöst navigerar i våra många kategorier, hitta rätt produkt som är rätt för dig och slutligen om du vill kan du även kommunicera direkt med en av våra experter som ska följas i alla avseenden ... Viadurini lämnar inget åt slumpen.

Men tillbaka till oss! 

Trädgården är en grundläggande del av huset, men den är ofta eftersatt och får inte tillräckligt underhåll. Ofta läggs stor vikt vid utformningen av trädgårdens gröna medan allt som rör dess möbler inte är av stor betydelse och det är så lätt att stöta på uteplatser inredda på ett ojämnt och utan logik.
När det gäller resten av huset räcker de med några enkla regleroch lite god smak för att göra det till en grundläggande del av vår livsmiljö. Genom att göra det blir det mycket enkelt att skapa ett hörn av avkoppling och gemytlighet som kan användas under större delen av året, där man kan ta emot vänner och förbereda aptitretande banketter eller var man kan tillbringa vår tid i en eftertraktad och välkommen ensamhet utifrån kaos.

Uppenbarligen är inte alla trädgårdar lika, men måtten är inte en begränsande faktor för möbleringen av vårt utomhusgrönområde och det går faktiskt att få en mycket trevlig yta även i de mest blygsamma utrymmen.
Klart, ett nödvändigt krav för utemöbler är det inte bara skönheten, utan framför allt dess förmåga att motstå alla typer av väder : av denna anledning tenderar vi att använda möbler i järn eller polyrotting, ett syntetiskt tekniskt material som är vattentätt och resistent mot solljus och atmosfäriska ämnen.
Men om du är en älskare av trä, vet att det finns specifika essenser och behandlingar som gör att vi kan använda detta material även utanför. 


Låt oss nu fokusera på produkterna, nedan hittar du en enkel och intuitiv guide för att hitta exakt den produkt du letar efter.
Viadurini har en hel del av sin e-handel dedikerad till försäljning av utomhus- och trädgårdsproduktereller och nedan kan du förstå hur du hittar produkten du letade efter bland stilar, material, filter, varianter och kvaliteter, du kommer att ha en värld av kombinationer som säkert kommer att tillfredsställa din smak.

Utestolar, fåtöljer, pallar och bänkar.

I dessa fyra kategorier hittar du nyckelelementet för utemöbler. En trädgård eller terrass kan inte definieras som möblerad om det finns åtminstone några stolar och pallar eller fåtöljer.
Uppdelat främst efter material som: trä, metall, rotting, plast och tyg med var och en av dem sina nyanser kommer du omedelbart att märka de många och olika stilar som erbjuds.
Moderna, designade, klassiska, vintage, shabby chic och industriella stolar, pallar och fåtöljer.

Klicka här för att se utomhusstolarna.
Klicka här för att se trädgårdsfåtöljerna.
Klicka här för att se utomhuspallarna.
Klicka här för att se trädgårdsbänkarna.

Trädgårdsbord och soffbord.

Efter sessionerna är bord som är höga eller låga , små eller stora nästa steg för att göra miljön välkomnande och praktisk.
Om att välja det ena eller det andra är allt i din idé om miljö, om du vill ha något som ligger närmare inredningen och känslan eller stilen i ditt hems inredning, ett klassiskt utdragbart eller fast bord, gör de verkligen ditt fall... eller om du tycker att utsidan ska upplevas mellan aperitifer och prat, kan ett lågt bord precis återskapa atmosfären av en pub/bar.

Viadurini har valt ut det bästa av denna typ åt dig, genom att även dela upp dem efter material kan du filtrera de olika kategorierna med det praktiska mätfiltret för att omedelbart identifiera en produktgrupp som passar dina behov. Även här är stilarna varierande och för alla smaker återstår bara att välja det material man föredrar att ställa ut.

Klicka här för att se utomhusborden.
Klicka här för att se trädgårdssoffborden.

Trädgårdssoffor och schäslong.

Nu är det dags att tänka på komfort, utbytbar mot stolar eller fåtöljer men också ett mycket trevligt tillskott för den som bara har plats, utomhussoffor eller schäslonger är precis vad du letade efter. Du kan skämma bort dig själv med många former, stilar och material, alla perfekt filtrerbara från den enskilda kategorin.

Klicka här för att se utomhussofforna.

Klicka här för att se schäslongen.

Utomhus lounger.

En kategori som skulle kunna lösa ovanstående på ett enkelt och intuitivt sätt, du kommer att se kombinationer och set redan monterade och redo att köpas, perfekt för alla typer av utrymmen och för alla smaker.
Om du inte har tid eller idéer kan detta vara ett bra ställe att börja.

Klicka här för att se trädgårdsloungerna.

Utekök och grillar.

Någon sa: Är du redo vid bordet?
Vi stannar inte bara vid design utan vi går längre, vi på Viadurini väljer bara ut det bästa och vi vill göra dina bostadsytor unika, och vad är bättre än ett kök på hjul eller en grill för att få ut det mesta av din trädgård.
Matlagning har alltid varit en av de bästa aktiviteterna att göra utomhus, att laga kött, fisk och grönsaker kan vara en upplevelse som gör att du kan delas med vänner och släktingar.

Klicka här för att se BBQ-grillarna.
Klicka här för att se uteköken.

Ljus inredning - Utomhusbelysning.

En trädgård eller en terrass som alla hemutrymmen behöver lämplig belysning, här är förslagen lika varierande som de enskilda människornas smak, från enkla men alltid moderiktiga vägglampor eller golvlampor och spotlights till den mest innovativa designen med autentiska möbler som lyser upp kombinera stil och användbarhet.

Klicka här för att se den ljusa inredningen.
Klicka här för att se utomhusbelysningen.

Utomhusparaplyer.

Oavsett om du är en lokal eller helt enkelt privatperson kan du bara komma överens om den faktorn som solen, särskilt under de mest intensiva sommardagarna, kan vara en riktig fiende att skydda dig från.
I det här avsnittet hittar du många idéer och lösningar för att skydda dig mot solen i din trädgård.

Klicka här för att se utomhusparaplyerna.

Slutligen, nedan erbjuder vi dig några olika trädgårdsidéer såsom gungor , sittpuffar och utomhusduschar som kan komplettera och berika ditt inredningsprojekt.

Klicka här för att se utomhusduscharna.
Klicka här för att se trädgårdsidéerna.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev