Radiatorer i Marmorpulver den Nya Trenden för Hållbar Uppvärmning

Den nya gränsen för uppvärmning med marmorradiatorn 100% Green Made in Italy

Viadurini tar hand om människor genom att sprida hälsosam värme i de miljöer de lever i, med den kreativitet och engagemang som alltid har utmärkt 100% Made in Italy-produkter.
Marmor förändrar sitt utseende, olika texturer och former med en italiensk design möblerar dina utrymmen, värmer rummen med ett öga för hållbarhet, tack vare användningen av avfallsmarmordamm.
En samling radiatorer och handduksvärmare som svarar mot varje stil, behov och storlek genom att kombinera teknik och känsla för detaljer.

Uppvärmning och ekohållbarhet: ett öga på framtiden och ett på nuet

Made in Italy kombineras med logiken i den cirkulära ekonomin för att ge liv åt den första raden av designradiatorer med noll effekt.
En 100% återvinningsbar produkt: strålningspanelerna i marmorpulver härrör från patenterade produktionsprocesser och är helt återvinningsbara. I slutet av sin livslängd, efter att ha separerat marmorn från de andra elementen, krossas de till 100 % och återvinns, i form av pulver, inom olika områden och applikationer. I denna mening verkar den genom att skapa cirkulära flöden av materia, och därmed kapabel att regenerera sig själv. Dessutom, eftersom alla produktionsprocesser utförs vid låga temperaturer, är mängden energi som används minimala.
Denna process gör det möjligt att skapaformer med en helt innovativ design både för sitt estetiska utseende och för sin extrema anpassningsförmåga att skräddarsy.

5 skäl att välja marmorpulverkylare

Komfort och livskvalitet är målet för vår passion och ständiga innovation, som syftar till att använda återvunnet material med nya och tekniska produktionsprocesser där arkitektonisk planering, design och respekt för miljön är oupplösliga värden. Endast en ansvarsfull vision och ett ansvarsfullt beteende kommer att göra det möjligt för oss att bevara framtiden för kommande generationer.

1 - Italiensk design:  vi erbjuder en modern och anpassningsbar design tack vare samarbeten med designers och arkitekter.
2 - Zero Energy: vi skapar en "noll effekt" handgjord produkt tack vare användningen av återvunnet marmorpulver och vattenbaserade bindemedel och plantering av ett träd för varje såld panel.
3 - Välbefinnande:vi garanterar välbefinnande för boendet tack vare spridningen av värme genom strålning, fördelar den jämnt i hela huset och begränsar cirkulationen av damm och bakterier.
4 - Energibesparing: panelerna är gjorda för att användas även med förnybar energi. Lätt att använda och ställa in.
5 - Enkel applikation och installation: vi gör livet lättare för partners tack vare ett enkelt och snabbt applikations- och installationssystem, designat för alla typer av miljöer eftersom de kännetecknas av en hög grad av styrka och motståndskraft mot fukt, med skydd IPX4, och för att de är helt fria från utsläpp av något slag.

Finns i tre versioner: elektrisk, där strömförsörjningen erhålls genom att ansluta kontakten till uttaget på det elektriska systemet; hydraulisk där strålningselementet är kopplat till systemet med de två kollektorerna och hybrid där de två systemen är sammanfogade.

En hållbar och patenterad strålningsteknik

Radiatorerna arbetar med den så kallade "steneffekten", som möjliggör en snabb ackumulering av värme och sedan släpper den "milt", genom trögheten i materialet som den består av. Temperatursensorer, placerade inuti agglomeratet, kontrollerar korrekt värmefördelning och säkerställer de bästa förutsättningarna för att producera strålning.
Radiatorerna, strålande paneler i marmorpulver verkar utan utsläpp, vilket garanterar hälsa och välbefinnande med sin värme.

6 olika stilar av radiatorer för att tillfredsställa alla behov och smaker

Linjer - Formernas linjäritet och enkelhet: sortimentet kännetecknas av formernas linjäritet och enkelhet förstärkt av renheten hos den valda färgen. Den är tillverkad i sex olika storlekar med en slät ytfinish.

Terraa - Stenens charm: det rustika som passar perfekt in i en modern inredning. Tillägnad dem som vill må bra med sig själva och leva sin relation till omgivningen mer naturligt.

Texturee - En textur som förstärker tygets struktur: en charm från svunna tider, en unik struktur som återger den eleganta, varma och slingrande strukturen hos det lite rustika men eleganta tyget, lämpligt för alla miljöer från det modernaste till det mesta. klassisk.

Naturae - Naturlighetens väsen:detta element av högsta design representerar stammen på ginkoträdet och representerar, liksom essensen som inspirerar det, dess stora naturlighet och ekokompatibilitet. Den vertikala och smala formen är perfekt både i ett stort rum och i mindre rum som badrummet.

Stilee - Mötet mellan linjer och geometrier: en linje gjord av kurvor som blinkar åt de klassiska formerna på värmeelementen, men omarbetad och omdesignad på ett modernt sätt. En ren design som det karakteristiska materialet som ger en effekt av lätthet som passar alla rum i ditt hem.

Wood50 - Trä med naturlig ådring: denna radiator väcker trä till liv med naturliga färger och ådror.Den kommer i en kollektion som också föreslår nya texturer, genom en process halvvägs mellan industri och skräddarsydd. Wood50-kollektionen är en unik och originell berättelse där olika atmosfärer samexisterar: suggestiva och taktila i reproduktionerna av trä, innovativa och dynamiska i mönstren. Fem ytbehandlingar inspirerade av naturen som omger oss för att ge värme till dina utrymmen.

Klicka här för att upptäcka marmordammradiatorerna.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms