Radiatorer i Marmorpulver den Nya Trenden för Hållbar Uppvärmning

Viadurini är ett företag som ägnar stor uppmärksamhet åt miljön och eko-hållbarhet, av denna anledning väljer och främjar det inrednings- och uppvärmningsprodukter med noll effekt.
I den nya Viadurini Radiator kollektionen tillägnad radiatorer, sticker marmorpulverradiatorerna helt och hållet i Italien ut för sin innovation och eko-hållbarhet.

Den första radiatorn i världen som är 100% återvinningsbar tack vare den nya generationens produktionsprocess och det använda råmaterialet.
Marmordammet  det är restprodukten från skärningen av marmor inne i stenbrotten som får nytt liv tack vare patenterade produktionsprocesser som förvandlar den till en handdukstork. Fördelen med att använda ett återvunnet material är att det i framtiden kan återvinnas igen för att skapa cirkulära flöden av material som kan regenerera.

Anpassningsbar hydraulisk kylare i marmorpulver Tillverkad i Italien - LineepAnpassningsbar elektrisk kylare i marmorpulver Tillverkad i Italien - Lineep
Fördelarna med att välja en marmorpulverkylare

 • Italiensk design: dessa radiatorer har en modern design designad av italienska konstnärer inom branschen och är helt anpassningsbara i färg, textur och typ av strömförsörjning (elektrisk, hydraulisk och hybrid). De är även perfekta för hotell, restauranger, B&B, barer och kaféer bondgårdar tack vare möjligheten att skräddarsy dem med din egen logotyp.

 • Ingen påverkan: tack vare en handgjord produktionsprocess och låga temperaturer är energin som används minimal för att minska avfallet.
 • Värme och välbefinnande: spridningen av värme sker genom strålning, detta möjliggör en jämn fördelning av värme i hela huset, vilket begränsar cirkulationen av damm och bakterier. Dessa funktioner garanteras av temperatursensorerna placerade inuti radiatorn som säkerställer de bästa strålningsförhållandena.

 • Energibesparing: dessa radiatorer är designade för att användas med förnybar energi också.
 • Enkel installation: designade för alla typer av miljöer och lätta att installera, de är robusta och motståndskraftiga mot fukt genom IPX4-skydd och helt utsläppsfria.

  Radiatorer för alla stilar och trenderAnpassningsbar hybridkylare i marmorpulver Tillverkad i Italien - Lineep

Dessa designradiatorer, som liknar konstverk, är perfekta för att möblera hemmet med en touch av unik och originell stil tack vare sin design som kombinerar estetik och funktionalitet.

Bland Viadurinis förslag hittar vi radiatorer med dekorationer inspirerade av naturen:

 • Terraa - stenens charm: den rustika passar perfekt in i en modern inredning med en basreliefeffekt.

 • Naturae  - naturens väsen: elegant trädstamstruktur som är inspirerad av naturens skönhet.

 • Wood50 - trä och dess historia: denna samling är en unik och originell berättelse där olika atmosfärer samexisterar, inspirerad av träets naturliga ådring för att ge värme åt utrymmen.


Slutligen erbjuder Viadurini radiatorer med eleganta texturer och modern design:

 • Linee - enkelhet av former: kylarens yta är slät, anpassningsbar i färg och kännetecknas av en enkel och linjär stil.

 • Texturee - textur av tyget: textur som påminner om tygets varma och slingrande elegans.

 • Stilee - sinusitet och geometri: böjda och harmoniska linjer återupptas i en ren och modern design.

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev