18-delad middagsservering inspirerad av italienska skönheter - Pres

  • Kod: PRES
kr 2.258,51 kr 2.823,14 -20%
Tidigare pris: kr 2.823,14
Material porslin och stengods
Åtgärder Middagstallrik Ø 27 x höjd 3 cm / Djup tallrik Ø 20 x höjd 6 cm / Fruktfat Ø 19,5 x höjd 2 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Set med 18 tallrikar i porslin och stengods

18 Tallrikar av porslin och stengods . 6 bordsplatser i 6 olika dekorationer i paketet. Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat .

Öppna dörrarna till tradition och innovation med denna 18-plåtsservice , en perfekt kombination av förfining av porslin och robustheten hos stengods . Dessa tallrikar är en resa genom upphöjelsen av ett mönster som påminner om forntida majolika i en blandning av intensiva blåtoner och solgula färger , utsmyckade med inslag av grönt och orange som påminner om keramik från Vietri.

Varje detalj som ramar in dessa unika föremål och designens livlighet är designad för dem som uppskattar kvalitet och sofistikerad design . Mångfalden av motiv, som återspeglar Medelhavets flora och fauna, smälter in i en palett som inbjuder till kreativitet och personligt uttryck i bordets arrangemang.

Perfekt för användning i hemmet såväl som i kontraktsutrymmen , dessa tallrikar är ett uttalande av elegans och historia , motstår tid och mode, perfekt för dem som vill erbjuda sina gäster en upplevelse som går utöver den enkla handlingen att äta, förvandla den till ett ögonblick av delning och skönhet .

Mått:
  • Middagstallrik Ø 27 x höjd 3 cm (vikt 700 g)
  • Djup tallrik Ø 20 x höjd 6 cm (vikt 650 g)
  • Fruktfat Ø 19,5 x höjd 2 cm (vikt 300 g)
OBS: Tål maskindisk. Användbar i mikrovågsugn.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev