18-delad middagsservering på det botaniska temat lövverk - Devant

  • Kod: DEVANT
kr 1.913,96 kr 2.392,54 -20%
Tidigare pris: kr 2.392,54
Material porslin
Åtgärder Middagstallrik: Ø 27 x höjd 2,5 cm / Sopptallrik: Ø 20 x höjd 4,5 cm / Fruktfat: Ø 19,5 x höjd 2 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Service av 18 porslinstallrikar

18 Tallrikar av porslin . 6 bordsplatser i 2 olika dekorationer i nyanser av vitt och blått. Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat .

Ta med en touch av natur och förfining i ditt hem med denna uppsättning av 18 porslinstallrikar , där varje element är ett konstverk. Tallrikarna sticker ut för sitt eleganta botaniska motiv , en blandning av vitt och djupblått som påminner om klassisk porslinsdesign, omtolkad i en modern nyckel. Det blå ljuset framkallar havets intensitet, medan det vita ger en lugn och ljus bakgrund som påminner om lugnet i en engelsk trädgård.

Tillverkade med största hantverksmässiga omsorg kombinerar dessa tallrikar skönhet och funktionalitet , motstår vardagens krav och raffinerad gästfrihet. Varje pjäs, med sina ömtåliga kanter, är en inbjudan att fira passion och tidlös elegans .

Kvaliteten på porslinet säkerställer att de är hållbara och lätta att rengöra, och behåller sin glans efter måltid. Denna tjänst är idealisk för dem som vill imponera på sina gäster och vill ha en touch av klass i sin matupplevelse , vilket lyfter vardagen till stunder av estetisk njutning och gemytlighet .

Mått:
  • Middagstallrik: Ø 27 x höjd 2,5 cm (vikt: 800 g)
  • Djup tallrik: Ø 20 x höjd 4,5 cm (vikt: 450 g)
  • Fruktfat: Ø 19,5 x höjd 2 cm (vikt: 350 g)
OBS: Handtvätt rekommenderas.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev