18-delat servis i mjukt porslin - Dans

  • Kod: DANS
kr 1.531,24 kr 1.913,96 -20%
Tidigare pris: kr 1.913,96
Material mjukt porslin
Åtgärder Plan tallrik: Ø 27 cm / Djup tallrik: Ø 21 cm / Fruktfat: Ø 21 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Set med 18 mjuka porslinstallrikar

18 tallrikar av mjukt porslin . 6 bordsplatser. Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat . Kanterna har även en elegant finish som, förutom att leka med kontraster, gör varje tallrik ännu mer elegant och förfinad.

Ge ditt bord en fläkt av diskret och modern elegans med denna uppsättning av 18 mjuka porslinstallrikar . Varje tallrik, noggrant utvald, sticker ut för sin sofistikerade färgpalett som leker med nyanser av rökgrå och vinröda accenter, för en kontrast av toner som är både modern och tidlös .

Mjukt porslin , känt för sin lätthet och motståndskraft, gör dessa tallrikar perfekta för både dagligt bruk och speciella tillfällen . Den eleganta finishen och formen ger liv åt en kollektion som talar om tidlös sofistikering och en skönhet som inte går obemärkt förbi.

Perfekt för dem som vill kombinera praktiskt med stil , den här tjänsten är en hyllning till bordets konst , som kan förhöja varje rätt tillagad med kärlek. Varje måltid blir därmed ett tillfälle att fira nöjet med gemytlighet , vilket gör varje ögonblick vid bordet till en oförglömlig upplevelse.

Mått:
  • Middagstallrik: Ø 27 cm
  • Djup tallrik: Ø 21 cm
  • Fruktfat: Ø 21 cm
OBS: Kan användas i mikrovågor. Kan diskas i diskmaskin
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev