18 porslinstallrikar med exotiska gröna bladdekorationer - Immer

  • Kod: IMMER
kr 2.526,46 kr 3.158,11 -20%
Tidigare pris: kr 3.158,11
Material porslin och stengods
Åtgärder Middagstallrik: Ø 26,5 x höjd 3 cm / Soppstallrik: Ø 20 x höjd 5 cm / Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Set med 18 tallrikar i porslin och stengods

18 Tallrikar av porslin och stengods. 6 kuvert med fruktfat i 3 olika dekorationer i förpackningen. Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat .

Denna service med 18 tallrikar kombinerar porslinets elegans med stengodsets soliditet, i ett kontrastspel som är ren stil. Tallrikarna är utsmyckade med en botanisk design som fångar essensen av en tropisk skog med sina frodiga gröna löv och leopardfläckar , som kombinerar vild natur med inhemsk sofistikering.

Paletten av grönt och inslag av jord och svart skapar en lugn men livfull atmosfär, perfekt för dem som vill lägga till ett element av naturlig skönhet och modern sofistikering till sitt bord. Hållbarheten hos stengods och porslinets finhet gör dessa tallrikar praktiska för dagligt bruk men ändå imponerande för speciella tillfällen.

Perfekt för den smakfulla konsumenten som uppskattar äkthet och kvalitet. Dessa rätter förvandlar varje måltid till en unik upplevelse, och erbjuder en touch av exotisk elegans och distinkt design för alla gemytliga tillfällen.

Mått:

  • Middagstallrik: Ø 26,5 x höjd 3 cm
  • Djup tallrik: Ø 20 x höjd 5 cm
  • Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm
OBS: Handtvätt rekommenderas
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev