18 tallrikar i porslin och stengods med färgade fiskdekorationer - Morgen

  • Kod: MORGEN
kr 2.220,21 kr 2.775,27 -20%
Tidigare pris: kr 2.775,27
Material porslin och stengods
Åtgärder Middagstallrik: Ø 27 x höjd 3 cm / Soppstallrik: Ø 20 x höjd 5,5 cm / Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Set med 18 tallrikar i porslin och stengods

18 Tallrikar av porslin och stengods . Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat . Soppstallrikar i 3 olika färger.

Denna service med 18 tallrikar är ett mästerverk av porslin och stengods som fångar essensen av ett förtrollat hav. Varje del är fint utsmyckad med en fiskdesign i ljusa färger som sticker ut mot en vit bakgrund, som påminner om de ömtåliga strukturerna hos ett fint tyg.

Färgpaletten som sträcker sig från turkos till terrakotta och havsblått skapar en fascinerande och modern kontrast som förvandlar varje rätt till ett konstnärligt uttryck. Kollektionen framkallar en känsla av naturlig skönhet med en touch av sofistikerad elegans , vilket gör varje måltid till en oförglömlig visuell upplevelse.

Stengodset, med sina enfärgade nyanser, är en perfekt motvikt till det ljusa porslinet, vilket ger tjänsten en unik mångsidighet och hållbarhet som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Dessa tallrikar, idealiska för dem som uppskattar fint hantverk och kvalitet , är en inbjudan att dela stunder av gemytlighet i en miljö som hyllar passionen för design och uppmärksamhet på detaljer .


Mått:

  • Middagstallrik: Ø 27 x höjd 3 cm (vikt: 700 g)
  • Djup tallrik: Ø 20 x höjd 5,5 cm (vikt: 550 g)
  • Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm (vikt: 300 g)
OBS: Tål maskindisk. Kan användas i mikrovågor.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev