Made in Italy

2-sits soffa i ljust beige och guldblommigt tyg Made in Italy - Stone

  • Made in Italy
  • Kod: PIETRA1
kr 9.656,01 kr 12.069,98 -20%
Leveranstider 35/40 arbetsdagar
Strukturmaterial trä
Längd (cm) 111
Djup (cm) 50
Höjd (cm) 84

Inomhussoffa i trä Tillverkad i Italien

Inomhussoffa med delar av massivt bok , skumgummisits , tygöverdrag , elastiska remmar, ryggstöd i plywood helt tillverkad i Italien.
Denna eleganta möbel sticker ut i alla rum för sin originalitet och elegans , element som ges av sömmens speciella karaktär och det underbara tyget som säkerställer en bekväm och omslutande sits. Dess design är uttänkt och utformad för att kunna kombinera linjernas förfining med kompositionens funktionalitet i en enda produkt, vilket gör att den får ett centralt utrymme i varje miljö.

Avsluta:
  • Struktur: patinerad valnöt
  • Sits: ljusbeige och guldblommigt tyg
Mått:
  • Längd 111 cm
  • Djup 50 cm
  • Höjd 84 cm

BLOMSTERTYG: 65% filamentär polyester - 30% akryl - 5% viskos

MÅLNING: Målning utförs huvudsakligen med vattenbaserade produkter. Vattenbaserad och polyuretanfärg för att ge större motståndskraft mot ytan. Vattenbaserad och shellac finish.

VANLIGT UNDERHÅLL OCH RENGÖRING: Damma av möblerna med en torr trasa. Undvik slipande och/eller lösningsmedelshaltiga produkter. Placera inte kastruller eller andra föremål som avger värme på möbelskivor. Du kan använda speciellt möbelvax att applicera med en ylletrasa om du vill återuppliva föremålet.

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER: Med tanke på att trä är ett levande material och känsligt för fukt måste särskild uppmärksamhet ägnas åt att placera möblerna i hem med gips som har vilat och torrt i minst 1 månad. Vi rekommenderar dock att lämna ett utrymme på minst 5 centimeter från väggen i några månader och vädra rummen ofta.

OBS: på begäran finns olika ytbehandlingar tillgängliga.
Kontakta oss för en offert eller för information genom att använda formuläret " Begär information ".
Email Newsletter
Nyhetsbrev