2 Trädgårdsfåtöljer i aluminium och sittdynor i tyg - Point

  • Kod: POINT
kr 15.293,04 kr 19.116,30 -20%
Material aluminium och tyg
Leveranstider 15 arbetsdagar
Längd (cm) 80
Djup (cm) 85
Höjd (cm) 88
Sitthöjd (cm) 41

2 utomhusfåtöljer i aluminium, tyg och justerbara fötter

2 Utomhusfåtöljer med antracitpulverlackerad aluminium (polyester) struktur, avtagbara kuddar med 100% polyestertyg och justerbara fötter.

Denna trädgårdsfåtölj är förkroppsligandet av modern elegans och överlägsen komfort . Dess robusta metallstruktur, målad i sofistikerad matt svart, erbjuder en slående kontrast till de mjuka grå tygkuddarna, vilket inbjuder till ögonblick av oöverträffad avkoppling under bar himmel. Designen är avsiktligt enkel , med rena linjer och arkitektur som fångar essensen av modern minimalistisk stil .

Kuddarna, generöst vadderade och täckta av väderbeständigt tyg, lovar långvarig komfort och enkelt underhåll, vilket gör denna fåtölj perfekt för alla utomhusutrymmen, från en intim urban balkong till en vidsträckt lantlig terrass. Denna fåtölj är inte bara en möbel utan en riktig personlig fristad utomhus , som kombinerar funktionalitet och stil för att skapa en välkomnande och raffinerad miljö. Perfekt för de kunder som uppskattar kvalitet och design, utan att kompromissa.

Mått :

  • längd 80 cm
  • djup 85 cm
  • höjd 88 cm
  • sitthöjd 41 cm
  • armstödshöjd 57 cm
  • ryggstödshöjd 69 cm
OBS: Det rekommenderas att förvara produkten på en övertäckt, torr och ventilerad plats under långa perioder utan användning eller före vintern för att bevara dess egenskaper över tiden.

Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev