Made in Italy

3 eller 5 ljus ljuskrona i målad perforerad handgjord keramik - Verona

  • Made in Italy
  • Kod: VERONA4
kr 6.738,97
Material keramik och järn
Leveranstider 20 arbetsdagar
Uttag och strömtyp 3 eller 5 x max 42 W - E14

Ljuskrona med 3 eller 5 lampskärmar i perforerad och dekorerad keramik, handgjord i Italien av Ferroluce.

Denna ljuskrona med 3 eller 5 ljus är helt gjord av metall och perforerad hantverkskeramik med handmålade dekorationer , för att lyfta fram hantverkarnas skicklighet och manuella färdigheter.
Designen kännetecknas av den trogna återgivningen av vävningen av korgarna som är typiska för italienskt hantverk, tack vare professionalismen hos keramikermästare som kan överraska med det genombrutna verkets delikatess.

Det är därför ett unikt och originellt föremål som kombinerar den italienska traditionens hantverk med kvaliteten på materialen.
Uppmärksamheten på de minsta detaljerna och sökandet efter ständigt nya tekniker gör lampan oefterhärmlig och värdefull.

Tillgängliga storlekar:
  • diameter 55 xh 40 cm - 5 lampor
  • diameter 52 xh 40 cm - 3 lampor
Den exklusivt italienska produktionen är en källa till stolthet och värde, som kan ge komplementet en unik personlighet för att tillfredsställa önskemålen från de mest krävande kunderna.

OBS : glödlampan ingår ej. Dekorationerna kan anpassas, för mer information kontakta oss genom att fylla i lämpligt formulär. Eftersom dessa är handgjorda föremål kan de verkliga färgerna skilja sig från de som visas på bilderna.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev