Made in Italy

3 handtryckta bomullskopplingar i ett stycke - Viadurini av Marchi

 • Made in Italy
 • Kod: ASPO135
kr 1117,35 kr 1241,53 -10%
Material ren bomull
Åtgärder Liten: ca 10x6 cm; Medium: ca 15x9 cm; Stor: ca 24x12 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar
Anpassade Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se

3 mångsidiga pochetter i ren bomull med färgade motiv tryckta för hand, ett unikt rektangulärt stycke tillverkat i Italien.

Sedan 1633 animerar konst, historia, passion, tradition, manuella färdigheter laboratoriet för handtryck på duk (naturliga tyger).

Artiklarna med våra "spontana konsttyger" är unika och oupprepbara eftersom de är resultatet av månader av arbete.
OBS: Produkten är unik och kommer alltid att vara annorlunda och kommer aldrig att ha samma tryck. Vid beställningstillfället skickar vi bilderna på de produkter som för närvarande finns tillgängliga och som du kan välja från.

Tyget skapades som en beläggning på arbetsbänken där tygerna trycks för hand.
Under tryckfasen överförs färgen också delvis till detta underliggande tyg som månad efter månad förvandlas till ett "ofrivilligt" konstverk men full av färg och charm.

Denna form av " spontan konst " är oförutsägbar; det slutliga resultatet är inte resultatet av ett inledande projekt och är alltid annorlunda från tyg till tyg vilket gör att vi kan skapa exklusiva och unika föremål av sitt slag.
Varje kant, hörn, på båda sidor av artiklarna gjorda med detta tyg, har olika färger och fasetter med varandra.

Förverkligningsfaserna är följande:

 1. Val av tyg : De 100% naturliga tygerna som används väljs efter en noggrann utvärdering, med hänsyn till kvalitet och motstånd över tid även efter många tvättar.
 2. Tvätt : tyget tvättas och torkas naturligt.
 3. Klipp : tyget skärs i storlek på arbetsbänken.
 4. Manganatura : denna fas utförs med mängen 1633 för att stryka, kompaktera och trycka på tyget, så att färgen kommer att absorberas fullständigt av tyget vid tidpunkten för utskrift.
 5. Färgberedning : enligt receptet från 1600-talet produceras färgerna manuellt med naturliga ingredienser som ger unika och levande nyanser, samtidigt som de garanterar optimal prestanda och maximal motstånd.
 6. Handtryck : Den här fasen varar i månader. Tyget placeras på arbetsbänken under de olika artiklarna som kommer att växla och tryckas i månader och månader av arbete. De olika färgerna och designen kommer att överföras "spontant" till detta tyg på grund av träformens tryck och kommer att överlappa varandra. Slutresultatet blir en explosion av oförutsägbara och oupprepbara färger och nyanser.
 7. Fästning av färg : Efter flera månader ... när resultatet har nått sitt maximala uttryck sker fixeringen av färgen. En annan viktig fas för att säkerställa färgens hållbarhet och bibehålla sin glans över tid.
 8. Strykning med mingen : strykning av tyget som är nödvändigt för förberedelserna för nästa fas, det för förpackning och sömnad.
 9. Förpackning och sömmar : i denna fas skapas, sys och förpackas de olika artiklarna för hand.
 10. Sista strykning med mängen: artikeln är klar att användas.

Hela tillverkningsprocessen, som genomförs som 1633, har naturligtvis låg miljöpåverkan, miljömässigt hållbar , eftersom energiförbrukningen reduceras till ett minimum.

Varje skapelse ska betraktas som ett verkligt konstverk , unikt och oupprepbart i sitt slag.
Manuell bearbetning i alla produktionsstadier gör varje enskilt objekt unikt och varje liten detalj som kan verka som en brist, visar att arbetet utfördes av en hantverkare och inte av en maskin.

Teknisk information:

 • Tyg : 100% bomull
 • Tvättinstruktioner : Handtvätt med kallt vatten.
Artikeln består av:
 • 1 x 10x6 cm kopplingsväska;
 • 1 x 15x9 cm kopplingsväska;
 • 1 x 24x12 cm kopplingsväska;
OBS: vägledande åtgärder ska övervägas . Eftersom det här är handgjorda produkter kan dimensionerna variera något.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro