Made in Italy

3 Lights Artisan Floral Taklampa i glas, järn och keramik - Vicenza

  • Made in Italy
  • Kod: C46644.DEC.FFB
kr 6.409,52
Material keramik, glas och järn
Leveranstider 20 arbetsdagar
Uttag och strömtyp 3 x max 42W E14
Höjd (cm) 18
diameter (cm) 48

Taklampa med 3 lampor i järn, glas och keramik av handgjord design tillverkad i Italien av Ferroluce.

Denna handgjorda taklampa med 3 ljus är helt tillverkad med en hand-antik metallstruktur, lampskärmar av glas och handmålade keramiska dekorationer, för att lyfta fram hantverkarnas skicklighet och manuella färdigheter.
Designen kännetecknas av den blommiga lantliga stilen som ges av de handantikerade ramarna utsmyckade med keramik och glaselement.

Det är därför ett unikt och originellt föremål som kombinerar den italienska traditionens hantverk med kvaliteten på materialen.
Uppmärksamheten på de minsta detaljerna och sökandet efter ständigt nya tekniker gör lampan oefterhärmlig och värdefull.

Den exklusivt italienska produktionen är en källa till stolthet och värde, som kan ge komplementet en unik personlighet för att tillfredsställa önskemålen från de mest krävande kunderna.

OBS : glödlampan ingår ej. Dekorationerna kan anpassas, för mer information kontakta oss genom att fylla i lämpligt formulär. Eftersom dessa är handgjorda föremål kan de verkliga färgerna skilja sig från de som visas på bilderna.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev