Made in Italy

3 Trädgårdsverktyg av metall med träbas gjorda i Italien - Trädgård

  • Made in Italy
  • Kod: GARDEN
kr 3577,92 kr 4472,49 -20%
Material Metall och trä
Leveranstider 7 dagar produkt i lager / 4 veckors produkt att beställa
Längd (cm) 30
Djup (cm) 16
Höjd (cm) 29,5

Trädgårdsverktyg i målad metall med träbas Tillverkad i Italien, 3 delar.

Denna produktlinje är designad och byggd av italienska hantverkare med material som valts för att säkerställa en 100% tillverkad i Italien-produkt tack vare det täta nätverket av laboratorier spridda över hela det italienska territoriet som representerar italiensk expertis i skapandet av högkvalitativa handgjorda produkter. . De är produkter designade för att vara långvariga och ha en stark personlighet som kan bli en del av allas vardag med diskretion och av denna anledning kännetecknas varje produkt av sin egen autonomi som gör att den kan anpassa sig till mycket olika möbleringssituationer. bland dem, från det mest klassiska till det modernaste, hittar alltid sitt utrymme och sitt perfekta läge.

Sammansättning av trädgårdsverktyg med en innovativ design som inkluderar en hack , en 6-tandig rake och en spade tillverkad helt av målad metall.
För att bli ännu mer praktisk har Garden också en funktionell träbas där du kan lagra alla verktyg när arbetet är avslutat och därmed få en optimering av utrymmet och ett mer praktiskt och organiserat arrangemang.

Storlek : L 30 x P 16 x H 29,5 cm.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro