Made in Italy

Abstrakt modern rektangulär panel med en Chad pärlemonterad panel

  • Made in Italy
  • Kod: CHAD
kr 6539,37 kr 8174,19 -20%
Åtgärder 140 cm x 70 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar från beställning
Abstrakt modern rektangulär panel med en Chad pärlemonterad panel
Tchad är en stor och vacker väggbild med en modern och original design.
Skapad av hantverkare består Tchad av en pärlemorfärgad panel som är komplett med abstrakt dekoration, formade strukturer i krökt och överlappande MDF, med upphöjt materialarbete, dekorerad med hand i guldblad och den andra lackade i kaffeskuggan.
Egenheterna i denna ram är dess färger och manuell bearbetning som ger produkten en modern design - raffinerad och omvandlar den till ett verkligt konstverk.
Tchad är en unik ram, som kännetecknas av en elegant kvadratisk form med stora dimensioner.
Ramar med en unik design som är lämpliga för att förse med ditt hem, kontor, affärer, hotell, men också för kontraktsförnödenheter, förvandla dem till unika och oföränderliga miljöer med smak och elegans.
Handgjort av skickliga hantverkare representerar Tchad den stora konsten och designen av Made i Italien. Vidare är alla använda material giftiga och miljövänliga.
Tchad kan harmonisera med alla typer av möbler, från klassisk till modern, från etnisk till minimalistisk, med kvaliteten på 100% gjord i Italien.
Ta en touch av originalitet i de miljöer du vill ha mest!

Efterbehandling :
- Färgad pärlemorfärg med överlappande krökta strukturer och präglat materialarbete, dekorerad med hand i guldblad och lackerat kaffe

Prestige och originalitet: Den nya samlingen Viadurini Decor erbjuder ett brett utbud av former och ytor för att tillgodose alla krav på möbler. Designens elegans möter förädling av materialen. Färgerna och teknikerna kommer samman för att ge livet ett nytt koncept av tredimensionellitet.
De Viadurini Decor produkter helt för hand i Italien med kvalificerad arbetskraft, genom att använda material av hög kvalitet, miljövänliga - miljövänliga, giftfria finish och färger vattenbaserade.
Speglarna är utrustade med ett olyckssystem och väggfästet är justerbart.
Dessa är bara några försiktighetsåtgärder som Viadurini Decor ägnar sig åt sina skapelser, för att alltid garantera en högkvalitativ produkt som tillverkas i Italien .
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro