Made in Italy

Abstrakt ram med femton paneler avstängd på Craig-rep

  • Made in Italy
  • Kod: CRAIG
kr 8.702,26 kr 10.877,89 -20%
Åtgärder 175 cm x 85 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar från beställning
Abstrakt målning med femton paneler upphängda på Craig-rep
Craig är en stor och vacker väggmålning med modern och original design.
Gjord av hantverkare, Craig består av en vit träram, komplett med femton paneler i elfenben och duvgrå lackerad Mdf, hålls upphängd av rep och handdekorerad med guld, silver och blyblad.
Den här bildens huvudsakliga särdrag finns i varje enskild panel. På varje panel har faktiskt ett fotavtryck, en abstrakt eller geometrisk symbol präglats.
Craig är en enastående målning, dess elegant fyrkantiga form i form av en rektangel, stor i storlek, och dess finish i olika känsliga nyanser, ger denna produkt en stor originalitet och elegans.
Bild med en unik design, lämplig för inredning av ditt hem, kontor, butiker, hotell med smak och elegans, men också för kontraktsleveranser.
Bild som passar för dem som älskar en modern och raffinerad stil, som kan skapa en unik harmoni vart den än sätts in.
Handgjord av skickliga hantverkare, Craig representerar den fantastiska konsten och designen av Made in Italy. Dessutom är alla material som är giftfria och ekologiskt hållbara.
Craig kan harmonisera med alla typer av möbler, från klassiska till moderna, från etniska till minimalistiska, med kvaliteten på 100% tillverkad i Italien.
Ta med en touch av originalitet till de miljöer du vill ha mest!

Efterbehandling :
- Träram med femton elfenben och duvgrå lackerade paneler upphängda på rep, handdekorerade med guld, silver och blyblad.

Prestige och originalitet: den nya Viadurini Decor- kollektionen erbjuder ett rikt utbud av former och ytor som passar alla möbler. Designens elegans möter förfining av materialen. Färger och tekniker samlas för att ge liv åt ett nytt koncept för tredimensionalitet.
Viadurini Decor-produkterna är helt handgjorda i Italien med kvalificerad arbetskraft, med kvalitets-, ekologiska - miljövänliga material , icke- giftiga vattenbaserade ytor och färger.
Speglarna är utrustade med ett anti-olyckssystem och väggfästningen är justerbar.
Detta är bara några av de försiktighetsåtgärder som Viadurini Decor ägnar åt sina skapelser för att alltid garantera en högkvalitativ produkt tillverkad i Italien .

OBS: eftersom det här är en handgjord artikel kan färgtonen skilja sig från bilden.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev