Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Abstrakt ram med femton paneler avstängd på Craig-rep

Kod: CRAIG
kr 7.711,96 kr 9.884,77 -22%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
175 cm x 85 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar från beställning
Viadurini Decor
Abstrakt ram med femton paneler avstängd på Craig-rep
Craig är en stor och vacker väggbild med en modern och original design.
Tillverkad av hantverkare består Craig av en vit träram, komplett med femton paneler i elfenben och taupe lackerad Mdf, hålls upphängd av rep och dekorerad för hand med guld, silver och blyblad.
Huvuddragen i denna målning är innesluten inom varje enskild panel. På varje panel, i själva verket, ett fotavtryck präglades, en abstrakt eller geometrisk symbol.
Craig är en unik bild av sin sort, sin eleganta kvadratiska form i form av en rektangel, med stora dimensioner, och dess finish i olika fina nyanser, ger denna produkt en stor originalitet och elegans.
Ramar med en unik design, som är lämpliga att förse med smak och elegans ditt hem, kontor, affärer, hotell, men också för kontraktsleveranser.
Ramar som passar dem som älskar en modern och sofistikerad stil, som kan skapa en unik harmoni varhelst den är införd.
Handgjord av skickliga hantverkare representerar Craig den stora konsten och designen av Made i Italien. Vidare är alla använda material giftiga och miljövänliga.
Craig kan harmonisera med alla typer av möbler, från klassisk till modern, från etnisk till minimalistisk, med kvaliteten på 100% gjord i Italien.
Ta en touch av originalitet i de miljöer du vill ha mest!

Efterbehandling :
- Träram med femton elfenben och dovegrå lackerade paneler avstängd på rep, dekorerad för hand med guld, silver och blyblad.

Prestige och originalitet: Den nya samlingen Viadurini Decor erbjuder ett brett utbud av former och ytor för att tillgodose alla krav på möbler. Designens elegans möter förädling av materialen. Färgerna och teknikerna kommer samman för att ge livet ett nytt koncept av tredimensionellitet.
De Viadurini Decor produkter helt för hand i Italien med kvalificerad arbetskraft, genom att använda material av hög kvalitet, miljövänliga - miljövänliga, giftfria finish och färger vattenbaserade.
Speglarna är utrustade med ett olyckssystem och väggfästet är justerbart.
Dessa är bara några försiktighetsåtgärder som Viadurini Decor ägnar sig åt sina skapelser, för att alltid garantera en högkvalitativ produkt som tillverkas i Italien .

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter