Made in Italy

Acri väggklocka i modern design, tillverkad i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: Acri
kr 4.952,28 kr 6.190,32 -20%
Leveranstider 7 arbetsdagar
Tillverkad i Italien väggklocka gjord av akri trä
Acri är en klocka där all djurens elegans och charm återfinns tack vare den girafffantasi som återges ovan. En möbel som inte bara har den användbara uppgiften att indikera tiden, men att förse och passa in i originaliteten hos ditt inre.

Den är gjord i Italien av sakkunniga hantverkare som väljer, skär och monterar för hand de naturliga materialen med vilka den är gjord. Den består av en struktur med inlägg i trä. Den speciella inläggstekniken kräver att tunna träslag 6 tio mm måste väljas en efter en baserat på venens egenskaper och den färg som är bäst lämpad för den specifika produkt som behandlas. Träplåtarna skärs så att de får små bitar, som sedan sammanfogas för hand, som ett pussel, och slutligen är panelen perfekt för hand.
Acri finns i två storlekar och tre olika färger som används på olika typer av trä:
Mått:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
färger:
- Kall: Ljusgrå och mörkgrå askträ. Kanten är i svart aska och händerna och siffrorna är i svartfärgat aluminium;
- Varmt: ekträ och wengefärgade sidor. Kanten är i färgade sidor på sidan och händerna och siffrorna är i naturligt aluminium.
- Färger: essensen av beige bolivar och blå aska. Kanten är den svarta aska och händerna och siffrorna är i naturligt aluminium.
Eken är gjord av de finaste ekskogarna och har alltid använts i stor utsträckning. asken är kompakt, resistent och samtidigt elastisk. Det används ofta i naturligt men också färgat, vilket förbättrar både materialets ven och färgens ljusstyrka. Sidorna är en hård, kompakt och elastisk väsen från tropiskt västafrika, svår att använda mörk fläck. Bolivaren är ett trä med en nykter, elegant essens, utan knutar eller tydliga ådror, med ett känsligt och silkesikt utseende.

Ge en tydlig prägel på dina väggar med denna klocka med en oemotståndlig Made in Italy design. För information tveka inte att kontakta oss.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev