Made in Italy

Adro abstrakt design väggklocka av trä, gjord i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: Adro
kr 7.040,26 kr 8.800,30 -20%
Leveranstider 7 arbetsdagar
Adro design väggklocka, tillverkad i Italien
Adro är en perfekt klocka för att pynta någon vägg i ditt hem. Inredningstillbehör som inte bara har den användbara uppgiften att indikera tiden, men också presenterar sig som ett verkligt designobjekt som ingår i harmonin i ditt rum.

Den är gjord i Italien av sakkunniga hantverkare som väljer, skär och monterar för hand de naturliga materialen med vilka den är gjord. Den består av en struktur med inlägg i trä. Den speciella inläggstekniken kräver att tunna träslag 6 tio mm måste väljas en efter en baserat på venens egenskaper och den färg som är bäst lämpad för den specifika produkt som behandlas. Träplåtarna skärs så att de får små bitar, som sedan sammanfogas för hand, som ett pussel, och slutligen är panelen perfekt för hand.
Adro finns i två storlekar och tre olika färger som används på olika typer av trä:
Mått:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
färger:
- Kall: vit, svart och mörkgrå aska växtfärg. Kanten är i vitaska och händerna och siffrorna är i naturlig aluminium;
- Varm: ekträ, sidor i weingéfärg och ask. Biten är i weingéfärgade sidor och händerna och siffrorna är i naturligt aluminium;
- Färger: Essens av vitt askträ, användbar violett eyesolinate och ljusgrå bolivar. Kanten är i vitaska och händerna och siffrorna är i svartfärgad aluminium.

Eken är gjord av de finaste ekskogarna och har alltid använts i stor utsträckning. asken är kompakt, resistent och samtidigt elastisk. Det används ofta i naturligt men också färgat, vilket förbättrar både materialets ven och färgens ljusstyrka. Den glansbara eyeliner är gjord av de finaste trunkarna av lönn och är prickad med ögonlock. Dessa är vattendropparna fängslade inuti de unga fjäderfibrerna som avtryckar de karakteristiska lilla cirklarna på materialet efter plötsliga frost. Bolivaren är ett trä med en nykter, elegant essens, utan knutar eller tydliga ådror, med ett känsligt och silkesikt utseende. Sidorna är en hård, kompakt och elastisk väsen från tropiskt västafrika, svår att använda mörk fläck.

En ren fantasi av abstrakta linjer gjorda i Italien, perfekt för att dekorera dina rum. För mer information tveka inte att kontakta oss.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev