Aluminiumparaply, 360° vridbar med vevöppning - papper

  • Kod: PAPER
kr 22.719,36 kr 28.399,25 -20%
Leveranstider 10/15 arbetsdagar
Strukturmaterial aluminium

Utomhusparaply i målad aluminium

Paraply tillverkat med antracitmålad aluminiumstruktur och beige canvas, med vevöppning, 360° vridbar med lutningsjusteringssystem och stabiliseringsplattor ingår.

Detta paraply är den perfekta lösningen för att njuta av utomhusutrymmen med elegans och skydd . Dess moderna design kombineras harmoniskt med alla typer av trädgårdsmöbler, och erbjuder ett stort och välkomnande skuggigt område för luncher och middagar utomhus eller stunder av avkoppling utomhus.

Tillverkad av resistenta och hållbara material, garanterar den lång livslängd och utmärkt skydd mot UV-strålar, vilket håller ditt utomhusliv fräscht. Vevöppningsmekanismen gör att du kan öppna och stänga paraplyet med minimal ansträngning , vilket gör det extremt praktiskt för dagligt bruk.

Detta paraply är inte bara ett funktionellt tillbehör utan också ett designelement som förhöjer trädgårdar, terrasser eller pooler och förvandlar dem till eleganta utomhusvardagsrum. Det är en inbjudan att njuta av friluftslivets skönhet , med den komfort och stil som bara de bästa möblerna kan erbjuda.

Tillgängliga storlekar:

  • längd 300 cm x djup 300 cm
  • längd 300 cm x djup 400 cm
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev