Made in Italy

Amerikanska placemats i ljusblå eller retro linne med prägling, 2 stycken - milone

  • Made in Italy
  • Kod: MILONE
kr 1391,94 kr 1739,90 -20%
Material Linné
Leveranstider 7 arbetsdagar objekt tillgänglig / 8 veckor objekt att producera
Längd (cm) 40
Djup (cm) 55

Rektangulär placemat i ljusblått eller retrolinne med prägling, 2 stycken tillverkade i Italien.

Traditionens värde ansluter sig till den moderna livsstilen med denna tunga linneplattform dekorerad med prägling längs hela kantens längd.
Lätthet , frihet, elegans och renhet är nyckelorden i denna produkt med en ädel charm och fint tyg .
Den rektangulära designen som finns i oändlig blå ekowash av hög kvalitet eller retro görs mjuk vid beröring tack vare behandlingar som förstärker det naturliga utseendet.

Komplementet skapades för att klara dagens ständigt växande önskan att uppleva varje miljö med intensitet och djup balans, i en harmonisk helhet av förfining, natur och välbefinnande.
Genom uppmärksamhet på detaljer och en äkta design som pekar på skönhetens kärna, föds en äkta och hantverksprodukt av högsta kvalitet för de utvalda råvarorna, såsom det renaste linnet och den mjukaste bomullen. Materialets naturliga ofullkomlighet betecknar därmed värdet av enkelhet , innesluten i ett elegant och delikat hantverk för en sublim och suggestiv sensorisk upplevelse.

Sammansättning:
  • 100% kraftigt linne
Användbara tips: Tvätta produkten separat med vatten och neutral tvål vid högst 40 ° C, blek inte, låt den inte blötläggas och vrid inte för hand.
Vi rekommenderar strykning vid låga temperaturer och inte direkt exponering för solljus för att bevara färgens och den naturliga fiberns integritet.

OBS: nyanser och variationer i utseende över tid och mellan plagg och plagg är särdrag hos produkten, eftersom den är gjord av naturliga material.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro