Made in Italy

Amerikanska tallrikar och bestickbrickor med kristaller i svart linne, 2 stycken - Nabuko

  • Made in Italy
  • Kod: NABUKO
kr 1909,11 kr 2121,26 -10%
Material Linné
Leveranstider 7 arbetsdagar objekt tillgänglig / 8 veckor objekt att producera
Längd (cm) 40
Djup (cm) 60

Amerikansk tallrik i svart linne med bestickhållare med kristaller, 2 stycken tillverkade i Italien.

Traditionens värde ansluter sig till den moderna livsstilen med dessa svartlinnsplattformar dekorerade med elegant bestickhållare med kristalldekoration .
Tillverkad av 100% högkvalitativt linne och mjukt vid beröring tack vare speciella behandlingar som förstärker dess naturliga utseende. Tyget är perfekt för bordet eftersom det är allergivänligt och antibakteriellt , förutom användning av naturliga och allergivänliga färgämnen som ger det glans och panache.
Lätthet , frihet, elegans och renhet är nyckelorden i denna produkt med en ädel charm och fint tyg .

Komplementet skapades för att klara dagens ständigt växande önskan att uppleva varje miljö med intensitet och djup balans, i en harmonisk helhet av förfining, natur och välbefinnande.
Genom uppmärksamhet på detaljer och en äkta design som pekar på skönhetens kärna, föds en äkta och hantverksprodukt av högsta kvalitet för de utvalda råvarorna, såsom det renaste linnet och den mjukaste bomullen. Materialets naturliga ofullkomlighet anger således värdet av enkelhet , innesluten i ett elegant och delikat hantverk för en sublim och suggestiv sensorisk upplevelse

Användbara tips: Tvätta produkten separat med vatten och neutral tvål vid högst 40 ° C, blek inte, låt den inte blötläggas och vrid inte för hand.
Vi rekommenderar strykning vid låga temperaturer och inte direkt exponering för solljus för att bevara färgens och den naturliga fiberns integritet.

OBS: nyanser och variationer i utseende över tid och mellan plagg och plagg är särdrag hos produkten, eftersom den är gjord av naturliga material.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro