Made in Italy

Antik buffelhornkniv med silverdetaljer Tillverkad i Italien - blad

  • Made in Italy
  • Kod: LAMA
kr 27213,09 kr 34016,43 -20%
Material Stål och horn
Leveranstider 15/30 arbetsdagar
Längd (cm) 19

Antik buffelhornkniv med silverdetaljer och graverat blad Tillverkad i Italien.

Denna serie historiska knivar består av trogna reproduktioner av forntida knivar med hänsyn till de minsta detaljerna och gjorda enligt traditionella bearbetningsmetoder som använts i antiken för att garantera en perfekt utförd slutprodukt. Vad du får är en kniv full av historia och kultur som kan berätta platsen och det historiska ögonblick som det går tillbaka till.

Handgjord i Italien kallas speciellt denna antika kniv " Kärlekens kniv " eftersom det fanns användningen av att ge detta speciella föremål som en gåva av förlovning eller äktenskap av en man eller kvinna, men kan också ha funktionen som amulett för att avvärja eller håll det onda ögat borta från bruden. Kännetecknas av närvaron av många dekorationer och symboliska element graverade på det 9 cm långa bladet tack vare etsningstekniken som använts sedan antiken för att gravera och dekorera vapen. Handtaget är å andra sidan tillverkat av buffelhorn och är berikat med silverplattor och kulor som höjer dess historiska värde samt dess värde och skönhet. Inuti handtaget finns också ett hemligt blad med en trubbig spets och ett andra skarpt och tunt blad.
Tack vare kärleken till tradition och uppmärksamhet på detaljer kan mästerskärarna skapa en produkt som låter dig berätta en historia genom att komma ihåg det förflutnas användningsområden och seder och samtidigt lämna ner det förflutna kultur .
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro