Made in Italy

Antik handgjord kärlekskniv i horn och stål tillverkad i Italien - Amour

  • Made in Italy
  • Kod: AMOUR
kr 15.685,33 kr 19.606,67 -20%
Material Stål och horn
Leveranstider 15/30 arbetsdagar
Längd (cm) 21

Antik kärlekskniv i buffel eller oxhorn med silverdetaljer Tillverkad i Italien.

Denna serie historiska knivar består av trogna reproduktioner av forntida knivar med hänsyn till de minsta detaljerna och är gjorda enligt traditionella bearbetningsmetoder som använts i antiken för att garantera en perfekt utförd slutprodukt. Vad du får är en kniv full av historia och kultur som kan berätta platsen och det historiska ögonblick som den tillhör.

Den här antika kniven kallas i synnerhet för handgjorda i Italien " Kärlekens kniv " eftersom det var användningen av att ge den som ett förlovnings- eller bröllopspresent av en man eller en kvinna, men kan också ha funktionen som en amulett att köra bort eller håll det onda ögat borta från bruden. Kännetecknas av närvaron av många dekorationer och symboliska element graverade på det 10 cm långa bladet tack vare etsningstekniken som använts sedan antiken för att gravera och dekorera vapen. Handtaget är å andra sidan gjord av horn och är berikat med silverplattor och kulor som höjer dess historiska värde samt dess värde och skönhet.
Tack vare kärleken till tradition och uppmärksamhet på detaljer kan mästerskärarna skapa en produkt som låter dig berätta en historia genom att komma ihåg det förflutnas användningsområden och seder och samtidigt lämna ner det förflutna kultur .

Tillgängliga ytor :
  • oxhorn;
  • buffelhorn.
OBS : finishen på bilderna är vägledande. Varje oxhornhandtag är unikt och har olika färgnyanser.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev