Made in Italy

Atina väggklocka i dekorerat trä, design gjord i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: Atina
kr 5.725,14 kr 7.156,43 -20%
Leveranstider 7 arbetsdagar
Atina träväggur, gjord i Italien
Atina är en väggklocka där stiliserade ritningar ger en avkopplande och välkomnande utsikt över naturen. En original stil detalj som inte bara reagerar på dess användbara uppgift att indikera tiden, men också av inredning genom att inkludera dig själv i harmoni med ditt inhemska utrymme.

Användningen av vackra och kända träessenser är bland de särdrag som denna klocka gör i Italien. Det görs helt av händerna på sakkunniga hantverkare som syftar till en idé om kvalitet som går utöver produkten och som inkluderar engagemang och ständig sökning efter förbättringar. Atina består av en struktur med inlägg i trä. Denna teknik kräver att tunna träslag 6 tiotals mm ska väljas en efter en baserat på venens egenskaper och den färg som är bäst lämpad för den specifika produkten som behandlas. Träplåtarna skärs så att de får små bitar, som sedan sammanfogas för hand, som ett pussel, och slutligen är panelen perfekt för hand.
Atina finns i två storlekar och tre olika färger som används på olika typer av trä:
Mått:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
färger:
- Kall: Ljusgrå och mörkgrå askträ och äkta ögonfärgad violett. Kanten är i svart aska och händerna och siffrorna är i svartfärgat aluminium;
- Varmt: ekträ, wenge och björkfärgade sidor. Kanten är i wengefärgade sidor och händerna och siffrorna är i naturlig aluminium;
- Färger: Essenser av blått askträ, björk och mörkgrå aska. Kanten är i svart aska och händerna och siffrorna är i naturligt aluminium.
Askan är kompakt, resistent och samtidigt elastisk. Det används ofta i naturligt men också färgat, vilket förbättrar både materialets ven och färgens ljusstyrka. Sidorna är en hård, kompakt och elastisk väsen från tropiskt västafrika, svår att använda mörk fläck. Den glansbara eyeliner är gjord av de finaste trunkarna av lönn och är prickad med ögonlock. Dessa är vattendropparna fängslade inuti de unga fjäderfibrerna som avtryckar de karakteristiska lilla cirklarna på materialet efter plötsliga frost. Eken är gjord av det finaste eket och har alltid använts i stor utsträckning. Björken är ett ljusgult trä, som kommer från de kalla skogarna i Nordeuropa. På grund av lådans lilla storlek erhålls lakan genom en viss process och löser dem längs omkretsen i längdriktningen.

Gör dina utrymmen mysiga och roliga med denna klocka med en oemotståndlig design gjord i Italien. Kontakta oss för mer information.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev