Avslappnande fåtölj med läderstol med Ottoman - Stressless Consul

 • Kod: CONSUL
kr 23.812,06
Material Fåtölj: struktur i flerskiktsbok, sits med stålram, Flexo-fjädrar, kallgjutet polyuretanskum; Puff: struktur i polypropen och Abs, högelastisk skum med prepolymer polyuretan
Åtgärder Fåtölj B 76 x H 100 x D 71 cm, H sits 40 cm; Puff L54 x H 38 x P 39 cm
Leveranstider 12 veckor

Stressless liggande fåtölj i klassisk design: hög kvalitet för maximal komfort och avkoppling.

Alla förtjänar en mjuk plats att sitta. Stressless Consul är en liggande fåtölj med en klassisk form och en unik design. Den anpassar sig enkelt till alla hem och ger dig alltid ett varmt välkomnande. Liksom alla andra stolar utan stress, innehåller den den världsberömda Stressless-funktionen som gör att du blir en med stolen i det ögonblick du sätter dig ner.

Glidsystem:
det justerar sittplatsens position helt enkelt genom att använda din kroppsvikt.

Plus-system: äntligen ett ögonblick för dig själv att ladda dina batterier. Se en film, läs en bra bok eller bara koppla av. Lägg dig ner och se hur stolen följer dina rörelser. Det exklusiva Plus ™ -systemet erbjuder dig alltid maximal komfort och stöd för nacken och korsryggen , oavsett om du sitter eller ligger. Sovfunktionen aktiveras med en enkel handrörelse, vilket gör dina välbefinnande ännu trevligare. Sov gott.

Material och färg: Konsul har en fin och mjuk struktur som gör ytan attraktiv. Vi har valt en rad klassiska och mjuka färger, som gör fåtöljen till ett designelement som kan sättas in i alla miljöer.

Bas:
full rörelsefrihet med maximal komfort, även hemma. Med våra kontorsstolar blir arbetet ett nöje.

Mått:
Fåtölj Centimeter
Bredd 77 cm
Djup 81 cm
Höjd 104 cm
Sätes höjd 45 cm
Ottoman Centimeter
Bredd 91 cm
Djup 46 cm
Höjd 44 cm


Komfortens vetenskap: det verkliga ingenjörsgeniet ligger under ytan av mjukt läder. Från de fasetterade uppsättningarna av fjädrar till skummet som omger din kropp, är alla aspekter som passar in i en Stressless möbel medvetet monterade för att ge dig en oöverträffad sittupplevelse. Att förstå vetenskapen om komfort och rörelse har drivit vår innovativa anda och önskan att designa världens mest bekväma och unika möbler.

StressLess betyder kvalitet "Producenternas ord": dessa Stressless vilstolar produceras av Ekornes i Norge. Stressless har byggt de bästa vilstolarna i världen sedan 1971. Design, funktionalitet och komfort är kärnan i Stressless-konceptet. Stolarna vi bygger har unika funktioner som inte finns någon annanstans som vårt Plus ™ -system, som ger dig perfekt korsrygg och livmoderhals, och Glide-systemet som följer kroppens rörelser för att anpassa stolen till den perfekta positionen. Våra justerbara ottomans kompletterar upplevelsen av komfort som du inte hittar någon annanstans. Våra produkter är byggda enligt högsta standard. Ingen bygger en fåtöljstol som Stressless.

Tekniska funktioner:
 • Struktur: flerskikts bok färgad med vattenbaserad färg (+ polerad aluminiumfusion för signaturbas) (+ epoxi för Office-bas). Sits och ryggstöd med stålram, Flexo-fjädrar, kallgjuten polyuretanskum. (säte: 55 kg / m3, ryggstöd: 55 kg / m3, armstöd: 75 kg / m3).
 • Ottoman : polypropylenstruktur och ABS (akrylonitrilbutadinstyren). Skum med hög elasticitet med prepolymerpolyuretan (100 kg / m3).
 • Beläggningar : Batick läder, bovin hud, krom-garvning, korrigerat säd ...
Certifieringar : 10-års garanti på strukturen.
10 års garanti på den interna mekanismen:
Den interna mekanismen för våra fåtöljer och våra soffor är garanterad 10 år från köpdatum av produkten. Denna garanti gäller för delar av Systeme Plus ™, BalanceAdapt ™, ErgoAdapt ™ -mekanismerna och på metallkonstruktionen på stolen eller soffan, inklusive justeringssystemet och fjädrarna (utom arbete och resor).
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
 • Måndag till fredag 8.30-17.00
 • Via del pino 21 - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.se
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Ovanstående priser är inklusive moms