Avslappnande fåtölj med läderstol med Ottoman - Stressless Consul

  • Kod: CONSUL
kr 24.749,42
Material Fåtölj: struktur i flerskiktsbok, sits med stålram, Flexo-fjädrar, kallgjutet polyuretanskum; Puff: struktur i polypropen och Abs, högelastisk skum med prepolymer polyuretan
Åtgärder Fåtölj B 76 x H 100 x D 71 cm, H sits 40 cm; Puff L54 x H 38 x P 39 cm
Leveranstider 12 veckor

Klassisk design stressfri fåtölj: hög kvalitet för maximal komfort och avkoppling.

Alla förtjänar en mjuk plats att sitta på. Stressless Consul är en vilstol med klassisk form och unik design. Den passar lätt in i alla hem och kommer alltid att ge dig ett varmt välkomnande. Precis som alla andra no stress-stolar innehåller den den numera världsberömda Stressless-funktionen som gör att du blir ett med stolen när du sätter dig ner.

Glidsystem : Justera din sitsposition helt enkelt med din kroppsvikt.

Plus System : äntligen ett ögonblick för dig själv att ladda batterierna. Se en film, läs en god bok eller bara koppla av. Luta dig tillbaka och se hur stolen följer dina rörelser. Det unika Plus™-systemet ger dig alltid maximal komfort och stöd för din nacke och ländrygg, oavsett om du sitter eller ligger. Sömnfunktionen aktiveras med en enkel rörelse med handen, vilket gör dina stunder av välbefinnande ännu trevligare. Sov gott.

Material och färg : Consul har en fin och uppmjukad struktur som gör ytan attraktiv. Vi har valt ut en rad klassiska och mjuka färger som gör fåtöljen till ett designelement som kan sättas in i vilken miljö som helst .

Bas : full rörelsefrihet med maximal komfort , även hemma. Med våra kontorsstolar blir arbetet ett nöje.

Storlekstabell:
Fåtölj Värden i cm
Längd 77 cm
Djup 81 cm
Höjd 104 cm
Sadelhöjd 45 cm
Puff Värden i cm
Längd 91 cm
Djup 46 cm
Höjd 44 cm

The Science of Comfort : Under ytan av det smidiga lädret ligger ett verkligt ingenjörsgeni. Från de facetterade uppsättningarna av fjädrar till skummet som formar din kropp, varje aspekt som ingår i Stressless-möbler är medvetet sammansatta för att ge dig en oöverträffad sittupplevelse . Att förstå vetenskapen om komfort och rörelse har underblåst vår innovativa anda och önskan att designa de mest bekväma och unika möblerna i världen.

StressLess betyder kvalitet ”Ordet från tillverkarna”: Dessa Stressless fåtöljer är tillverkade av Ekornes i Norge. Stressless har byggt de bästa vilstolarna i världen sedan 1971. Design, funktion och komfort är kärnan i Stressless-konceptet. Stolarna vi bygger har unika egenskaper som inte finns någon annanstans som vårt Plus™-system, som ger dig perfekt länd- och nackstöd, och Glide-systemet som följer dina kroppsrörelser för att anpassa stolen till den perfekta positionen. Våra justerbara sittpuffar kompletterar upplevelsen av komfort som du inte hittar i någon annan solstol. Våra produkter är byggda enligt högsta standard. Ingen bygger en vilstol som Stressless.

Tekniska funktioner:
  • Struktur : plywood betsad med vattenbaserad lack (+ polerad fusionsaluminium för Signature bas) (+ epoxi för Office bas). Sits och rygg med stålram, Flexo fjädrar, kallgjutet polyuretanskum. (sits: 55 kg/m3, ryggstöd: 55 kg/m3, armstöd: 75 kg/m3).
  • Puff : struktur i polypropen och ABS (akrylnitrilbutadinstyren). Högelastiskt skum med prepolymer polyuretan (100 kg/m3).
  • Klädsel : Batickläder kohud, kromgarvning, korrigerad ådring, pigmenterad..
Certifieringar : 10 års garanti på strukturen.
10 års garanti på den interna mekanismen:
Den interna mekanismen i våra fåtöljer och soffor är garanterad i 10 år från inköpsdatumet av produkten. Denna garanti gäller delar av mekanismerna Système Plus™, BalanceAdapt™, ErgoAdapt™ och metallstrukturen på fåtöljen eller soffan, inklusive justeringssystemet och fjädrarna (exklusive arbets- och resekostnader).
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev