Made in Italy

Badrumsrullehållare i vit Corian eller med svarta skär italiensk design - Elono

  • Made in Italy
  • Kod: ELONO5
kr 3.222,48 kr 4.028,21 -20%
Material corian
Leveranstider 10-15 arbetsdagar
Längd (cm) 15.4
Djup (cm) 14.2
Höjd (cm) 15.4

Väggmonterad toalettrullehållare i vit korian eller med svarta skär, tillverkad i Italien design.

Välj den 6 mm tjocka väggmonterade toalettrullehållaren för en modern och lyxig atmosfär helt gjord av vit eller vit corian med svarta insatser, ett hygieniskt material med väsentliga linjer.
Design med magasinstopp.

Corian är ett material som består av en blandning av naturliga mineraliska material som härrör från bauxit och akrylharts av hög kvalitet. Den kombinerar alla fördelar med stentoppar med fördelen att de kan reproduceras i flera former eftersom de presterar och formas, liksom motståndskraftiga och kompakta.

Styrkorna hos Corian:
  • Motståndskraftig : färgen är homogen, flagnar inte och utsätts inte för slitage. Kan inte förändras mot värme, fläckar och kemikalier. Motståndskraftig mot höga trafikbelastningar kan den enkelt repareras med en slipande svamp och tvättmedel för daglig användning.
  • Hygienisk : det tillåter inte bildande av svampar, bakterier och mögel, dess användning är perfekt för kök, skiljeväggar, tvättställ och mycket mer. Förverkligandet av osynlig limning för kontinuerliga ytor är en realitet, så att designmöjligheterna multipliceras i kombination med den praktiska och snabba rengöringen .
  • Säker : Den innehåller ett lågt VOC-innehåll så det är mycket säkert och giftfritt .
  • Grön revolution : kan tas bort och till och med installeras om, omarbetas för att göra andra produkter, repareras och kasseras lätt.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev