Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumsspegeln med modern design LED-belysning Yvone

Kod: YVONE120
kr 9.830,46
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L1200x H 900XP 40 mm
Leveranstider
2 veckors leveranstid kan variera om produkterna inte finns på lager.
Produktens vikt
26 kg
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom
Badrumsspegeln med modern design LED-belysning, Yvone
Spegel med LED-lampor. Skapats för att erbjuda ett stort ljus tack vare den stora övre sprängning. Sandblästring 70 mm.
Yvone finns även i andra storlekar: 72, 96. begära en offert: @ viadurini.it kunder.

LED lampor: 4000K
Effekt: 17W
Lumen: 1510 lm

Producent Made in Italy
Produkterna av denna samling gjordes av ett företag som är baserat på "styrkan erfarenhet"; erfarenhet odlas i ett halvt sekel forskning om material, processteknik, för de mest effektiva resultat och estetiska lösningar. Men företaget har också av erfarenheterna i historien om de platser, Toscana, vackra land rikt på medeltiden och renässansen slott, villor, beordrade ett landskap av fält och skogar, där tillväxt och industriell utveckling har gett alla " hela territorium en ledande roll och ett nytt ansikte, både socialt, ekonomiskt och kulturellt. I detta sammanhang har vi utvecklat en väg centrerad på utvecklingen av trender och interna planering, förstärkt av ett kommersiellt och distributionsstrategi.
Design, flexibilitet och uppmärksamhet på detaljer är nyckelorden för att förverkliga inredning: badrumsspeglar, ljusa speglar, möbler container och kolumner för att göra badrummet en funktionell miljö, men med stil.
Alltid i samklang med tiden, ger företaget en kvalitetsproduktion med samlingar som vet hur man ska bemöta de olika behoven hos sina kunder när det gäller funktionalitet, estetik och kvalitet / pris förhållande. En överensstämmelse med europeiska standarder och i de material som används i de olika stegen i bearbetning av produkten och med garanti för en produktionskedja till 100% tillverkad i Italien.

Nyligen visade produkter