Made in Italy

Badrumstopp med centralt integrerat handfat i Luxolid Voghera

  • Made in Italy
  • Kod: VOGHERA
kr 22420,69 kr 28025,94 -20%
Material Solid yta-Luxolid
Leveranstider 10/20 arbetsdagar
Väggshängd badrumstopp med integrerad diskbänk Voghera, tillverkad i Italien
Voghera är ett integrerat system som består av en monolitisk topp med en basavlastningsvask, perfekt för att inreda moderna och moderna miljöer för en avgörande men väsentlig design. Den kan installeras på alla typer av möbelunderlag eller direkt upphängas tack vare det speciella konsolpaketet.

Det skapas helt av händerna på italienska hantverkare och kännetecknas av kvaliteten på materialet som det produceras med. Det är tillverkat i Luxolid, resultatet av många års forskning och experiment, som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material av hög kvalitet jämfört med plattaprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan visa färg eller sprickor. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om produkten får skador som djupa repor eller flisning kan den återställas till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det föreslås att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Finns i sju olika storlekar och finns i sexton färger i Luxolid-serien.
Mätningar :
- L70 x P50 x H12 cm;
- L80 x P50 x H12 cm;
- L90 x P50 x H12 cm;
- L100 x P50 x H12 cm;
- L110 x P50 x H12 cm;
- L120 x P50 x H12 cm;
- L130 x P50 x H12 cm.
Det är möjligt att begära det integrerade handdukhållarhålet, framsidan eller sidan samt versionen av den asymmetriska tvättställen.

Anpassa din miljö och gör dina utrymmen unika med detta mästerverk av wellness. För information och / eller offert, kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro