Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bonaldo - Bord i Italien

Bord och soffbord med en unik design, men inte bara stolar, stolar och moderna sidobord för att inreda ditt hem

Sedan 1936, när han började sin Bonaldo aktiviteter, hittills i italienska företaget har skapat genom experiment med olika material, föremål som har kunnat väcka känslor respekterar behoven hos en värld som ständigt förändras.

De tre nyckelord som karakteriserar Bonaldo-samlingen är kreativitet, innovation och sist men inte minst kvaliteten. Kreativitet är ett centralt element i varje produkt som tillverkas av detta företag. Designers förmåga att spela med färg, ljus och skuggor tillsammans med rörelse av former ger livet unika inredningselement som gör miljön där De är placerade speciella och eleganta. Några exempel som visar dessa färdigheter är tabellerna i Hoolahoop samling du kan finna med rund marmorskiva eller etsat glas (Hulahoop etsat) eller flat rektangulär gjord av massiv ek eller valnöt (Hulahoop valnöt).

När det gäller innovation är designers alltid ute efter de bästa och innovativa materialen som gör det möjligt för dem att erbjuda unika och designprodukter till allmänheten. Bland de använda materialen är: marmor, huvudpersonen i Medley matborden, keramiska och stålelementen i planeten och Kadous soffbord och slutligen kristallen som tillsammans med träet i Greeney-bordet kommer att ge en underbar elegans till vardagsrum.
Sammanfattningsvis är den höga kvaliteten på alla använda produkter ett måste i hela Bonaldo-kollektionen, de är en garanti för en modern designmöbel som gör ditt hem unikt och avundat!
Bonaldo-borden är en liten italiensk juvel som väntar på att skina i dina vardagsrum.