Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Varaschin Barcode solstolare med utomhushjul i teak trä

Kod: BARCODE LETTINO
kr 24.751,60

madein_italy


- +
Åtgärder
209x71x H 32 cm
Designer
Alessandro Dubini
Leveranstider
30 arbetsdagar
Varaschin
Varaschin Barcode solstolare med utomhushjul i teak trä
Streckkod
är en samling bestående av barnsängar, bord, konsoler och lampor av FSC-certifierat teakträ. Varje objekt som hör till denna rad är en registrerad modell.
Barcode sunlounger kan användas både inomhus och utomhus och består av en teak trästruktur komplett med en 197x70xH8 cm kudde och en 60x14xH7 cm nackstöd kudde (helt borttagbar).

Förutom de föreslagna finns många andra typer av klädsel. Skriv till clienti@viadurini.it för att få tygmappen.
För extra skydd rekommenderas att du använder lämpliga lock på vintern, på kvällen eller vid regelbundna regn. Om du vill köpa täckningen, begär en offert från clienti@viadurini.it.

Teak tekniska egenskaper : Tectona är ett släktträd av lövträ tropiska träd som innehåller tre arter som allmänt kallas Teak. De mest lämpliga områdena för produktionen är de pluviala, där den alltid växlar en bestämd torr säsong till starkt fuktig, med höjder som ofta når 1500 meter. De är träd med en stor stam, som växer upp till 30-40 meter i höjd och upp till 1,5 cm i diameter. Strumpans nedre del kan överstiga 10 m. Det tolererar termiska utflykter, fuktighet, saltighet och atmosfäriska medel mycket bra. Dessa egenskaper gör den till en av de mest hållbara skogarna i världen.
Tack vare dessa egenskaper för skönhet, hållbarhet, motstånd, duktilitet och immarcibility är teak ett utmärkt trä för de mest olika applikationerna. Snickeri, konstruktion, mobil konstruktion, interiörer, nautisk industri, är några av de stora användningarna av detta trä. Teak som används av Varaschin för produktion av utemöbler är Teak som kommer från plantering och kallas FSC . Forest Stewardship Council (FSC) är en internationell organisation som grundas av en grupp miljöorganisationer, skogsproducenter, träindustrier, forskare och skogstekniker för att skapa ett alternativ till skogsförstöring: certifiering . FSC är ett certifieringssystem som gör det möjligt för slutkonsumenten att erkänna de produkter som tillverkas med råvaror som kommer från skogar som hanteras på ett korrekt sätt, ur miljö- och socialsynpunkt. Denna certifiering sker enligt väldefinierade, transparenta och kontrollerbara förfaranden och standarder inom området. Redan idag är cirka 35 miljoner hektar skogar i 56 länder och över 2 200 företag över hela världen FSC-certifierade.

OBS . Samlingen stöder solljus och regn. Vi rekommenderar regelbundet underhåll och särskild uppmärksamhet vid skydd av föremål vid dåliga väderförhållanden (is, hagel, temperaturförändringar, fuktighet, beständig, torr värme eller extrem kyla). Varaktigheten och integriteten hos dessa artiklar beror på den omsorg som de behåller. För aluminium- och stålprodukter (43, 304Ep, 316), även om det skyddas av behandlingar och ytbehandlingar lämpliga för utomhusbruk, är det viktigt att förhindra att vatten stagnerar i själva produkten. Faktum är att alla artiklar presenterar tekniska perforeringar som är nödvändiga för tillämpning av skyddande behandlingar och ytbehandlingar. Införandet av vatten i dessa hål och stagnation kan orsaka rost på rörens inre delar.

Salt och klor dimma : Produkten är lämplig för marina miljöer, vid saltsprutningsförhållanden och vid poolsideinredning i närvaro av klor. Åtgärder: Noggrant underhåll och rengöring är viktigt för att bevara komponenternas integritet så länge som möjligt.
Det är lämpligt att hålla artiklarna alltid i gott skick för att tvätta dem varje vecka med mycket färskvatten för att så mycket som möjligt eliminera salthalten som tenderar att attackera strukturerna. Bara genom att göra det är säkerheten att hålla produkten i bästa skick.


Vi har hela Varaschin-ledningen tillgänglig. Kontakta oss för en offert.

Nyligen visade produkter