Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Varaschin Emma modern utomhus fåtölj med tyg nackstöd

Kod: EMMATES
kr 29.287,93

madein_italy

- +
Åtgärder
L 83 x D 79 x H 108 cm H-säte 46 cm
Leveranstider
30 arbetsdagar
Kroppsmaterial
aluminium
sittutrustning
tyg
Varaschin
Varaschin Emma utomhus fåtölj med tyg och metall nackstöd
Ett brett utbud av tyger och färger och olika färger finns tillgängliga för strukturen. För information och / eller citat, tveka inte att kontakta oss.

Emma är en magnifik trädgårdsstol med en struktur tillverkad av handvävda syntetfibrer med en mörkgrå pulverlackerad aluminiumram .
Det kommer också med ben i grått målat aluminium och ett säte vadderat med Dryfeel gummi täckt i tyg.
Tack vare den moderna designen och dess användbarhet kommer den att vara perfekt för att dekorera utomhusmiljöer som terrasser, pooler, trädgårdar; men det finner också perfekt placering inomhus, i vardagsrummet.

OBS: Sittkudde, ryggstöd och nackstöd ingår i priset.

Underhåll: Samlingen stöder solljus och regn. Vi rekommenderar regelbundet underhåll och särskild uppmärksamhet på skyddet av föremålen vid dåliga väderförhållanden (is, hagel, temperaturförändringar, fuktighet, beständighet, brännande värme eller extrem kyla). Varaktigheten och integriteten för dessa artiklar beror på den omsorg som de bibehålls. För aluminium och stålprodukter, även om det skyddas av behandlingar och ytbehandlingar lämpliga för utomhusbruk, är det viktigt att förhindra att vatten stagnerar i själva produkten. Faktum är att alla föremål har tekniska hål som är nödvändiga för tillämpning av skyddande behandlingar och ytbehandlingar. Införandet av vatten i dessa hål och stagnation kan orsaka rost inne i rören.

För extra skydd rekommenderar vi att du använder lämpliga lock på vintersäsongen, på kvällen eller vid regelbundna regn. Om du vill köpa täckning, begär ett offert.

Dessutom är produkten lämplig för marina miljöer, saltsprutförhållanden och poolmöbler i närvaro av klor.
Försiktighetsåtgärder: Korrekt underhåll och rengöring är viktigt för att bevara komponenternas integritet så länge som möjligt.
Det är lämpligt att hålla artiklarna alltid i gott skick för att tvätta dem varje vecka med rikligt färskt vatten för att så mycket som möjligt eliminera salthalten som tenderar att attackera strukturerna.
Detta är det enda sättet att hålla produkten i bästa skick.

Nyligen visade produkter