18-delat servis i porslin och stengods med 3 olika sorters dekorationer - Kaum

  • Kod: KAUM
kr 1.531,24 kr 1.913,96 -20%
Tidigare pris: kr 1.913,96
Material porslin och stengods
Åtgärder Middagstallrik: Ø 26 x höjd 2,5 cm / Djup tallrik: Ø 20,5 x höjd 5,5 cm / Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Set med 18 tallrikar i porslin och stengods

Set med 18 fat med mattallrik och fruktfat i porslin och soppfat i svart, beige och krämigt stengods . 6 kuverter i 3 olika dekorationer. Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat .

Fördjupa dig i essensen av modern design med denna uppsättning av 18 tallrikar av porslin och stengods , en hyllning till geometrisk elegans och kromatisk nykterhet. Varje tallrik har ett djärvt mönster av cirklar och sammanflätade linjer , för en palett som samtidigt är chic och mångsidig .

Kollektionen, med sina skarpa kontraster och slingrande former , designades med dem som uppskattar bordets konst och vill förmedla en känsla av modern förfining . Kvaliteten på stengods möter den polerade finishen hos porslin, vilket säkerställer att varje måltid åtföljs av en känsla av tillgänglig lyx och exceptionell hållbarhet .

Dessa rätter är perfekta för dem som vill kombinera vardaglig funktionalitet med designestetik och erbjuder en förhöjd kulinarisk upplevelse som överensstämmer med deras dynamiska livsstil . Dessa rätter är lämpliga för både formella middagar och tillfälliga sammankomster, och representerar mångsidighet och raffinerad smak , vilket ger en touch av unik stil till alla tillfällen.


Mått:

  • Middagstallrik: Ø 26 x höjd 2,5 cm (vikt 707 g)
  • Djup tallrik: Ø 20,5 x höjd 5,5 cm (vikt 530 g)
  • Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm (vikt 317 g)
OBS: Tål maskindisk. Användbar i mikrovågsugn.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev