18 tallrikar av porslin och stengods med 6 bordsplatser i 3 olika dekorationer - Här

  • Kod: HIER
kr 3.799,32 kr 4.749,13 -20%
Tidigare pris: kr 4.749,13
Material porslin och stengods
Åtgärder Middagstallrik: Ø 26,5 x höjd 3 cm / Soppstallrik: Ø 20 x höjd 5 cm / Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Set med 18 tallrikar i porslin och stengods

18 Tallrikar av porslin och stengods. 6 bordsplatser i 3 olika dekorationer i nyanser av svart och guld i förpackningen. Serveringen består av 6 mattallrikar, 6 sopptallrikar, 6 fruktfat .

Slå in bordet i överflöd och mystik med denna uppsättning av 18 tallrikar av porslin och stengods , där charmen med abstrakt design möter djupet av det mest intensiva svarta. Varje pjäs är konstfullt dekorerad med cirkulära motiv och geometriska spiraler som leker med varandra och skapar en hypnotisk visuell effekt, lika djärv som elegant.

Färgpaletten rör sig genom nyanser av svart, berikad av punkter av guldljus som ger liv åt ett matbord som är en sann teater av skugga och ljus . Finishen på porslinet och robustheten i stengodset gör varje tallrik inte bara till ett stilobjekt, utan också ett vittnesbörd om funktionalitet och motstånd .

Denna tjänst är idealisk för dig som söker kvalitet och tidlös sofistikering , ett perfekt komplement för moderna miljöer och för dig som inte är rädd för att våga med ett modigt val. Med dessa rätter hyllar vi skönheten i hantverk och erbjuder en kulinarisk upplevelse som går långt utöver normen och förvandlar varje måltid till ett tillfälle av lyx och karaktär .

Mått:

  • Middagstallrik: Ø 26,5 x höjd 3 cm
  • Djup tallrik: Ø 20 x höjd 5 cm
  • Fruktfat: Ø 19 x höjd 2 cm
OBS: Handtvätt rekommenderas.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev