Made in Italy

2- eller 3-sits bäddsoffa i avtagbart tyg tillverkad i Italien - Geneviev

  • Made in Italy
  • Kod: GENEVIEV
kr 25.934,90 kr 32.418,66 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar

2- eller 3-sits bäddsoffa i avtagbart tyg Tillverkad i Italien.

Bäddsoffa helt tillverkad i Italien täckt av avtagbart tyg komplett med utdragbar säng. Dess struktur är i metall och granträ komplett med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder medan sitt- och ryggkuddarna är i polyuretanskum med akrylfiber. Madrassen har en elektrosvetsad meshmekanism med remmar och är vadderad med aloe och diamantformat quiltat skum . Sitt- och ryggkuddarna förblir knutna till strukturen även när soffan förvandlas till en säng. Funktionaliteten hos denna soffa finns även inuti ryggkuddarna där det finns ett praktiskt kuddfack .

En inredningslösning som kännetecknas av funktionalitet och komfort som utmärker sig för sin enkelhet och mångsidighet i användningen , som klarar av att fullborda inredningen av alla vardagsrum med en modern estetik, berika den och revolutionera dess utseende. Med en enkel gest förvandlas den till en mysig och bekväm säng , vilket visar sig vara en optimal lösning även för dem som har små rum tillgängliga och letar efter en inredningsidé som gör att de kan erbjuda en säng till vänner och släktingar samtidigt som de berikar sitt eget boende rum med en touch av stil och personlighet.

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet, perfekt gjord och med uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell bäddsoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Tillgängliga beläggningar:
  • ask tyg;
  • lila tyg.
Tillgängliga storlekar:
  • 3-sits soffa: B 190 x D 96 x H 89 cm - Madrass 140 x 195 x H 20 cm.
  • 2-sits soffa: B 150 x D 96 x H 89 cm - Madrass 100 x 195 x H 20 cm.
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev