Made in Italy

3-ljus taklampa i röd eller grå metakrylat diameter 67 cm Vanna

  • Made in Italy
  • Kod: NUCLEA869
kr 5.460,60 kr 6.825,72 -20%
Åtgärder Diameter 67 H38 cm
Leveranstider 7 arbetsdagar *leveranstiderna kan öka om varan inte finns i lager.
3-ljus pendellampa i metakrylat med nyanserad dekor, Ø67, Vanna
3-ljus suspension i metakrylat finns i färgerna: satin, röd, kromolit, rökt, spektrall och textur guld. Naturlig opalversion med nyanserad dekor i färgerna: rött och grått. Målat metallstöd. Kromade metalldetaljer.

E27 anslutning
Trådlängd: 160cm
Glödlampor: 3 x 53 W max - E27 HGS ( ingår ej) .

italiensk tillverkare
Denna artikel är gjord av ett företag som sedan 1997 har kombinerat idéer, material och stil för att skapa föremål avsedda för vardagen. Design blir praktisk och tillgänglig, vardagen förvandlas till en extraordinär upplevelse som omtolkar begreppet ljus och rymd.
Med hjälp av material som metakrylat, polykarbonat, trä och värmesmält och återvunnen plast, kombinerat med en blandning av erfarenhet och kreativitet, tar artiklar med en unik, men ändå funktionell design form. Designlampor , moderna taklampor , vägglampor , bordslampor och golvlampor ... inredningstillbehör är designade för att generera känslor och väcka en omisskännlig känsla av välbefinnande.
Filosofin bakom företaget är "positiv design": en filosofi, en tanke, en annan livsstil och ett nytt sätt att uppleva sin omgivning. Så här föds skapelser med en lätt, väsentlig och ekologiskt hållbar design för att komma in i hemmen i Worldwide.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev