Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

3-sits stor soffa Mora, tillverkad i Italien, klädsel i tyg / konstläder

Kod: MORA3MAXI
kr 14.100,76
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
L 218 x B 101 x H 88 cm
Leveranstider
15/20 arbetsdagar
Stile Relax
3-sits maxisoffa modern design eko-läder / tyg tillverkad i Italien Mora
Mora är en mycket mångsidig soffa och kan passa i alla miljöer tack vare de olika finishen där den kan tillverkas.
Mora finns också i versionerna:
- 2 platser (kod MORA2)
- 2 platser (kod MORA2MAXI)
- 3 platser (kod MORA3P)

Alla versioner är utrustade med standardarmstöd som kan tillverkas i olika storlekar på begäran: för information skriv till clienti@viadurini.it .

VALFRITT TILLGÄNGLIGT:
- Nackstöd: det
är ett tillbehör som gör det möjligt att höja rygghöjden och förbättra livmoderhalsens komfort.

TILLGÄNGLIGA TÄCKNINGAR:
Mora- soffan finns i olika typer av klädsel, uppdelad i olika kategorier beroende på pris:
1) Kategori A :
- Savoy fläckbeständigt tyg ; Savoy är ett tyg av modern design, behagligt att ta på och mycket motståndskraftigt mot slitage och nötning. Huvuddragen i detta tyg är dess totala ogenomtränglighet för vatten: det är i själva verket gatantito som "vattenavvisande". 89% polyester, 8% polyamid, 2% bomull, 1% viskos.
- Ritz anti-fläck tyg ;    Ritz är ett behagligt tyg vid beröring, valt som täckning för dessa säten tack vare dess karakteristiska slitstyrka. Det är ett fläckfärgat tyg som består av 86% polyester, 14% polyamid. Vikt / tjocklek 490 gr / mtl.
2) Kategori B :
- Konstläder Amerika ;   America är ett ekologiskt läder tillverkat av 100% PU. Den har en vikt på 460 gr / mtl och finns i ett brett spektrum av färger. Mjukhet och elasticitet är de egenskaper som skiljer detta täcke och gör det perfekt för de mest raffinerade och detaljerade modellerna för avslappningsstolar.
- Luxor eko- läder ; Luxor är ett ekologiskt läder tillverkat av 100% PU. Mjuk vid beröring, har en vikt på 460 gr / kvm och erbjuds i ett brett spektrum av färger. Svaghet och elasticitet är de egenskaper som skiljer denna typ av beläggning och gör den lämplig för specifika och detaljerade modeller.

HUR DU VÄLJER TÄCKNINGEN : välj från den lämpliga rullgardinsmenyn den kategori som den önskade täckningen tillhör. Visa sedan färgschemat för ditt val och ange i lämplig ruta, bredvid produktfotoet, koden för önskad färg.

FUNKTIONER:
- Struktur:
trä täckt med ett lager av polyuretan och metallmekanik.
- Vaddering: ekologiskt polyuretanskum med olika densitet täckt med ett lager dakron.
- Överdrag: ekoläder, fläckbeständigt tyg.
- Fötter: PVC.

Mora soffa kan anpassas och anpassas efter alla dina behov, kontakta oss på clienti@viadurini.it för mer information och / eller offert.

ITALIENSK TILLVERKARE
Den här artikeln är gjord av ett italienskt företag som specialiserat sig på tillverkning av fåtöljer, massagestolar och alzapersona, avkopplande soffor och motoriserade soffa, utformat för att säkerställa psyko fysiska välbefinnande och kvalitet med en perfekt blandning c ompetenze teknik, hantverk och känsla för design och moderna former. Genom att välja en produkt från detta företag garanteras du inte bara en 100% italiensk och garanterad produkt , utan också ett tekniskt och funktionellt system som integreras och expanderar tack vare en rad mekaniska lösningar, valfria tillbehör, ett brett urval av modeller och mått med ett brett utbud av tyger och beläggningar. Faktum är att många anpassningar är möjliga för att få riktiga skräddarsydda fåtöljer designade och tillverkade med hänsyn till alla behov och krav.
Kvalitet
Experttekniker, som kontinuerligt uppdaterar och förnyar sina kunskaper, och skickliga hantverkare , djupa kunskaper om material och bearbetningsteknik, ser till att produkterna tillverkas med största försiktighet och är tekniskt avancerade.
bearbetning
Personal som är specialiserat på stoppade möbelsektorn, som kan designa och montera stolar, och tekniker som har särskilda färdigheter i utformningen av sofistikerade mekanismer som möjliggör produktion av relaxstolar, massagestolar och fåtöljer. Den långa erfarenheten och uppmärksamheten på modern design garanterar unika och mångsidiga säten som gör dem till inredningselement som kan integreras i olika inhemska miljöer.
Teknologi
De utvecklade mekanismerna erbjuder flera funktioner och möjligheten att placeras i specifika sittplatser och möjliggör montering av avslappnande fåtöljer / soffor, massagestolar och lyftfåtöljer som har alternativ som passar varje kunds behov.
Mekanismer till en eller två motorer, rörelse av fotbräda och rygg omväxlande autonom eller oberoende, lyftfunktion , alzapersona- enhet som gör det möjligt att enkelt inta upprätt läge, vibrationsmassage för en behaglig fördelad effekt på rygg, sits och fotbräda, automatisk eller motoriserad rörelse , är det här möjligheterna och kombinationerna som utvecklats: en harmonisk uppsättning lösningar för att tillgodose alla behov.

Nyligen visade produkter