Made in Italy

6 Ergonomiska biffknivar med stålblad Tillverkad i Italien - Haj

  • Made in Italy
  • Kod: SQUALO
kr 3.674,96 kr 4.593,73 -20%
Material Stål och horn / trä
Leveranstider 15/30 arbetsdagar
Längd (cm) 23

Handgjord stekknivset med stålblad, 6 stycken, tillverkad i Italien.

Valet av köksredskap och tillbehör blir alltmer ett grundläggande beslut inte bara för att uppfylla praktiska krav utan också och framför allt för att kunna ge personlighet och karaktär till enkla och minimala matbord som behöver en touch av modernitet. och förfining. Just av denna anledning är det viktigt att kunna hitta det perfekta besticket eller det perfekta köksredskapet som kan kombinera de två aspekterna.

Denna köksuppsättning innehåller 6 knivar som utformats och studerats specifikt för att få en ren och exakt skärning av mat som biffar. Bladet är tillverkat av rostfritt stål , ett material som gör att du kan undvika skador över tiden medan handtaget erhålls från en enda bit horn eller trä och har en nickelsilvertråd , en legering av zink, koppar och nickel som kännetecknas av en utmärkt korrosionsbeständighet.
Tjänsten inkluderar också en trälåda med dörrstängning där du kan förvara alla artiklar bekvämt och ordnat och ingår i trästöd för de enskilda knivarna, vilket gör att de kan visas individuellt på ett elegant och förfinat sätt.
Handgjorda i Italien med kvalitetsmaterial, dessa knivar säkerställer funktionalitet, en ergonomisk design och ett säkert och fast grepp utan att försumma den estetiska aspekten tack vare uppmärksamhet på detaljer och passionen för mästare.

Mått :

  • knivens totala längd: 23 cm;
  • lådans mått: L 25 x P 16 x H 6 cm.
Tillgängliga handtag finish :
  • oxhorn;
  • olivträ.
OBS : finishen på bilderna är vägledande. Varje oxhornhandtag är unikt och har olika färgnyanser.
Email Newsletter
Nyhetsbrev