Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

6 hantverkskökknivar med oxhornhornhandtag tillverkat i Italien - marint

Kod: MARINO1
kr 5.156,15 kr 6.909,64 -25%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Stål och horn
Leveranstider
15/30 arbetsdagar
Längd (cm)
26
Viadurini by Fontani

Handgjord biffkniv i oxhorn, 6 stycken, tillverkad i Italien.

Valet av köksredskap och tillbehör blir alltmer ett grundläggande beslut inte bara för att uppfylla praktiska krav utan också och framför allt för att kunna ge personlighet och karaktär till enkla och minimala matbord som behöver en touch av modernitet. och förfining. Just av denna anledning är det viktigt att kunna hitta det perfekta besticket eller det perfekta köksredskapet som kan kombinera de två aspekterna.

Denna köksuppsättning innehåller 6 knivar som är perfekta för en exakt och ren skärning av mat som biffar. Handgjorda i Italien av mästare med kvalitetsprodukter, dessa artiklar garanterar funktionalitet och en ergonomisk design . Bladet är tillverkat av smidd rostfritt stål , kännetecknat av utmärkt motstånd vilket gör det möjligt att undvika skador över tiden medan det dolda tanghandtaget är tillverkat av oxhorn , ett material som ger kniven sin eleganta design . Mellan bladet och handtaget finns också ett tunt lager av stötsäkert gummi som gör produkten ännu mer funktionell.
Tjänsten inkluderar sedan en trälåda med dörrstängning som är idealisk för att förvara föremål bekvämt och på ett ordnat sätt, hålla dem rena och samtidigt låta dem visas på ett elegant och raffinerat sätt. Lådan är utrustad med 2 läderremmar med metallspännen som möjliggör ett större skydd av föremålen.

Mått :

  • knivens totala längd: 26 cm;
  • lådans mått: L 30 x P 24 x H 6 cm
OBS : finishen på bilderna är vägledande. Varje oxhornhandtag är unikt och har olika färgnyanser.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter