Made in Italy

Abbie faux läder design matsal stol, gjord i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: ABBIE
kr 6113,37 kr 6792,74 -10%
Minsta orderkvantitet : 2
Material corten och imiterat läder
Åtgärder 45,5x44,5xh96 sitshöjd 46 cm
Leveranstider 25 arbetsdagar
Moderna läder matsal stol, tillverkad i Italien Abbie
Abbie-stolen är en stol av karaktär, som gör det möjligt att personifiera med stil och förfining miljön där den placeras. Charm och funktionalitet blandas i den. Den breda och höga ryggstöd garanterar optimal sittkomfort. Den kan användas för att förse både matsalen och köket. Lekfärgen på ekologisk läderklädsel har en neutral färg som enkelt anpassar sig till olika inredningskontext. Benen med en corten-finish förinställde en viss pyramidform.

Det använda ekologiska läder är formbar och mångsidig. Den är tillverkad med en bomullsbas i kombination med ett syntetiskt skikt som reproducerar huden. Den har ett utmärkt motstånd mot gnidning och slitage. Fördelen är att återskapa samma effekt som ett äkta lädersäte, samtidigt som djuren respekteras.

Abbie designstol är handgjord i Italien av ett företag som har över 40 års erfarenhet inom branschen. Andra typer av beläggning finns i olika färgvariationer. För information / uppskattningar skriv till clienti@viadurini.it.

Obs! Artikeln kom i förpackning från 2 stycken per låda. För speciell förpackning (1, 3, 5, 7 ... bitar) finns en tilläggsavgift på 49,00 €.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro