Made in Italy

Artisan 8 Ljus ljuskrona med venetiansk glas, tillverkad i Italien - Vittoria

  • Made in Italy
  • Kod: VITTORIA3
kr 36.978,76 kr 46.223,54 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 82
Djup (cm) 82
Höjd (cm) 126

Handgjord ljuskrona med 8 ljus i venetianskt blåst glas och metall, tillverkad i Italien.

Majestätisk och elegant 8-ljuskrona handgjord i Italien i Venedig i mjölkvitt blåst glas med metalldetaljer i polerad kromfinish . Från mötet mellan enkla och lutande linjer och nya former som återbesöker klassiska former i en modern nyckel, föds en ljuskrona med eklektisk stil som kan berika alla miljöer med personlighet och klass, vilket ger en touch av romantik . Dessutom har varje komponent helt och hållet av blåst glas en slät yta som lyfter fram transparensen och livliga ljuseffekter för en atmosfär från det förflutna full av elegans.

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 18 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev