Made in Italy

Tvättställ Crema i modern design rund design, tillverkad i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: CREMA
kr 7885,62 kr 8761,78 -10%
Material Luxolid
Åtgärder diameter 45xH5 cm.
Leveranstider 10/20 arbetsdagar
Design rund diskbänkställen Crema, tillverkad i Italien
Crema är en fristående handfat med en ren och minimalistisk design vars form hänför sig till fullmånens. Vattnet kommer att tyckas smekas av den inneslutna och enkla formen på denna diskbänk. Perfekt som en stildetalj som gör skillnaden i moderna och samtida miljöer.

Det är tillverkat i Luxolid av händerna på sakkunniga italienska hantverkare som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material, resultatet av år av forskning och experiment, av högre kvalitet än normala plattprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan ha färg- eller sprickförändringar. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om produkten får skador som djupa repor eller flisning kan den återställas till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det är lämpligt att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Finns i sexton färger i Luxolid-serien.

Gör ditt badrum autentiskt med detta möbel tillverkat i Italien. För information och / eller offert tveka inte att kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro