För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Connubia av Calligaris utdragbara och fasta matbord, designstolar

Connubia av Calligaris är det nya varumärket som presenterades av Calligaris 2016, en samling som innehåller all design och kvalitet hos ett italienskt företag. Calligaris grundades 1923 i Manzano del Friuli som ett litet familjeföretag. Deras äventyr i möbelvärlden börjar med produktion av trästolar. Snart blir dock den lilla butiken till en riktig industri som utökar de produkter som erbjuds på marknaden.
Connubia-samlingen, som kan härledas från titeln, hänvisar till gemytlighet. En varmt inredd miljö är av den anledningen att företaget skapar funktionella möbler med en otvetydlig stil som ger utrymme för kreativiteten hos varje mixform och färger i ett spel av oändliga möjligheter.

En grundläggande egenskap hos detta företag har alltid varit att skapa harmoni mellan teknik och estetik, orsak och känslor med hjälp av de mest innovativa materialen och teknikerna.
Dessa element saknas i Garda och Club tyg och metall stolar, eller i avföring med en mer vintage touch av stål och faux leather Academy.

Produkterna från Connubia-linjen stannar dock inte här, tillsammans med de ovannämnda möbelobjekten ingår också i samlingen magnifika rundbord som kombineras med glas och trä harmoniskt, som Mikado-modellen. Utdragbara keramiska och glasbord som Baron och Airport-modeller och utdragbara träkonsoler för att möta alla behov, såsom Sigma-modellen med 4 förlängningar.
Dessa möbler för huset som kännetecknas av en modern design kommer att skapa en unik och speciell miljö som kommer att återspegla själen hos dem som bor där.
 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies