För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini

Metalform Design tillkännager exklusivt avtal med Viadurini för online-global distribution

Metalform design
- en av de ledande företagen i över 30 år tillverkar termohandgjorda möbler 100% italienska - är glada att tillkännage ett avtal med Viadurini, för exklusiv världsomfattande online-distribution
av sina produkter.

Viadurini är 'e-handel för lyx designermöbler, den bästa internationella skyltfönster för den finaste samling av radiatorer, termo inredning, värme väggar och diverse tillbehör, handgjorda i Italien. Den Metalform designsamling finns nu alla 16 Viadurini nätverk och är översatt till 6 språk, redo att säljas och levereras över hela världen.

Äktenskapet mellan äkta italiensk tillverknings tradition och internationella framgångar Viadurini skapar en samling av 33 modeller finns i över 100 varianter inklusive elektriska och sanitära anläggningar som vrider klassiska linjer strålningselementen, vilket skapar originella och kreativa produkter kan förbättra och dekorera något utrymme.

Samlingen tar sin inspiration direkt från samtida konst och de senaste trenderna i Europa.

Materialen? Bara det bästa. Samtliga produkter är konstruerade och tillverkade i Italien. Särskild uppmärksamhet också ägnas åt metallegeringar, som utförs för hand för att ge en mer rättvisande.

Den verkliga revolutionen? Anpassning. Tack vare professionalism av märket Metalform idag är radiatorerna som passar dig! Färger, mönster, mönster och anpassad alla åtgärder redo att installeras i din miljö, så att du kan undvika irriterande och dyra murverk hem.

Slutligen alla Metalform produkter, kan erhållas med högre effekt än standard. Tack vare deras speciell beläggning, som cirkulerar mer vatten och produkten avger mer värme. Kraften som sträcker sig från 500 W till 2400 W. Mångsidig i placeringen och även idealisk för stora miljöer för sina caloric egenskaper avkastning med den minimala vattenhalten.

Några exempel? Strålningsplattan Spegel spegel stil är en speciell produkt, med förmåga att ge en varm och ljuseffekt och förbättra den omgivande miljön.

Du har en rustik, shabby chic eller retro? Den vackra Radiant Wood stil platta belagd trä ger en unik och oemotståndlig.

För de mest fantasifulla och kreativa personligheter är perfekta plattor Ball stil blomma stil eller omsluter sig i en design med rundade linjer och färgglada; grundläggande ingredienser för en modern och ungdomlig livsrum.

Låt dig förtrollas av Metalform designprodukter.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies