För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

utforma Termoarredo hydrauliskt spegla upp till 709W Barry

Kod: BARRY-H-SPECCHIO
kr 8.407,85

madein_italy

- +
Designer
Tesolin & Dario Alessandro Scattone
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Viadurini Design Radiators
Design Termoarredo hydrauliskt spegla upp till 709W Barry
Barry är en hydraulisk radiator unik design i sitt slag, eleganta och raffinerade linjer, i linje med nuvarande trender.
I den kombinerar form, stil, design och funktionalitet, helt produceras i Italien. Dess unika är beroende av dess slingrande design, ren och enkel som lämpar sig för alla typer av miljön från klassiskt till modern.
Egenheter denna radiator ligger i det material som den är sammansatt, i själva verket Barry är helt gjord av okrossbart härdat glas med försilvring kunna göra en riktig spegel, av 6 mm tjocklek. I den bakre delen uppvisar en aluminiumplåt.
Denna radiator är en 100% återvinningsbar produkt, vilket minskar till noll påverkan ambientale.Uno långvarig studie på teknik har gjort det möjligt för oss att skapa i Barry ett högpresterande hydraulsystem, med en mycket lägre vattenförbrukning jämfört med traditionella system, helt anpassningsbara anläggningar värmepump eller förnybara energikällor. Denna produkt är utrustad med ett uppvärmningssystem som gör det möjligt att värma miljön i huvudsak genom strålning, gör detta det möjligt att direkt värma de element som finns i rummet, som i sin tur sättas tillbaka sin värme inom miljön. Denna procedur gör det möjligt att ha en bekväm omgivande temperatur med en mycket lägre lufttemperatur än konventionella system, och en grad på mindre än lufttemperaturen motsvarar en besparing av åtminstone 7% av energiförbrukningen.
Barry kommer med europeiska standardiserings attacker, vilket garanterar enkel installation i en befintlig anläggning. Montano fyra beslag 1/2 tums invändig gänga gas.
Barry finns i flera färger och storlekar. Det ger också en touch av design, funktionalitet och teknik i hemmet och välja den modell som passar bäst för dig!
För att få den 'krok eller handdukshållare begära prissättning: clienti@viadurini.it

OBS: Ventiler och hållare uteslutas.

Mått:
- Kraften i de enskilda poster beräknas enligt EN 442
- Maximalt driftstryck 6 bar
- 4 rördelar från 1/2 tum innergänga gas
- Det rekommenderas att den belastade hydraulsystem av vattenanvändningen av värme uteslutande enligt regelverket.

Produkten innehåller:
- Handduksskenor (45 mm bort från väggen)

VIKTIGT: En begäran kan levereras med en central attack och hjulbas 50 mm.

Produktegenskaper:
1- Hållbarhet: Termoarredo bildas och utformas helt och hållet i Italien, har konstruktionen med material av första val. Bestående nästan helt av härdat glas och aluminium, men utgör en 'hög beständighet mot korrosiva medel, vilket garanterar dess maximala oföränderlighet och därigenom tillåter installation i salthaltiga miljöer, miljöer med hög fuktighet eller i närvaro av klor. De kromatiska finish till denna radiator är fasta med 600 grader bakning process säkerställer motståndet och den kromatiska oföränderlighet med tidens gång.
2- på hälsosamhet: Denna radiator värmer upp rummet genom strålning av värmeelementen, undvika skapandet av konvektiva rörelser, vilket eliminerar lyftning av dammpartiklar, pollen eller andra allergener element närvarande inuti sluten miljö. Detta system avger infraröd långvågig mycket lika de strålar som avges av solen, som uppfattas av den mänskliga kroppen, vilket skapar ett tillstånd av välbefinnande. Inte visar dolda ytor har denna radiator hög rengörbarhet tillåter installation i miljöer som kräver hög prestanda som folkhälsa och hygien, och lokala sjukhus.
3- Flexibilitet: Denna radiator kan monteras både horisontellt och vertikalt, för maximal anpassning till behoven hos varje enskild miljö.
4 Säkerhet: Att vara tillverkad av härdat glas, har den högsta certifiering för säkerhetsglas. Konstruktionsbindemedlet infogar en plastfilm som tillåter glaset att erhålla europeisk certifiering B1 med prestanda som är lika med de hos ett okrossbart laminerat glas. De specialdesignade konsoler förebygga, en gång installerat produkten, oavsiktlig frigivning, i enlighet med de tyska reglerna radiator lås.
5- Design: Denna radiator funktioner jämfört med traditionella uppvärmningselement med en total halt fotavtryck, som att minska till ett minimum tjockleken från plattan når en maximal storlek av 6 cm från väggen.
6- Enkel installation: Denna hydrauliska radiator fästen 4 anslutningar för ½ "standard.
7 Ecosustainability: Samlingen Viadurini Design radiatorer som hölls i hög hänsyn till miljön som vi lever i, i själva verket alla de komponenter som används är noggrant utvalda för sina egenskaper miljö kompatibilitet och återvinning. Tack vare tillämpningen av innovativ teknik alla produkter har en hög teknisk styrka och estetik, vilket garanterar en lång livslängd för produkten. Produkterna är lätta att demontera, kraftigt minska miljöpåverkan av produkten i det slutliga omhändertagandet.
8- energibesparingar: Denna produkt är utrustad med ett uppvärmningssystem som gör det möjligt att värma miljön i huvudsak genom strålning, gör detta det möjligt att direkt värma de element som finns i rummet, som i sin tur sättas tillbaka sin värme inom miljön. Denna procedur gör det möjligt att ha en bekväm omgivande temperatur med en mycket lägre lufttemperatur än konventionella system, och en grad på mindre än lufttemperaturen motsvarar en besparing av åtminstone 7% av energiförbrukningen.

Handdukstorkar med enkel montering, är det viktigt att följa alla steg som visas på instruktionerna. Kom ihåg att fullständigt blockera de övre stöden och lämna de lägre något lossade, för att ge möjligheten att reglera glas vid varje temperatur.

Samlingen Viadurini Design Radiatorer sätter särskilt fokus på de krav som energibesparing och värdet av eko-hållbarhet. Produkterna i sin linje kombinerar den bästa tekniken med design, stil och moderna trender. Denna samling ger liv till en effektiv, snabb och lyhörd att svara på förfrågningar om miljöförändringar temperatur. Samlingen Viadurini Design radiatorer dörren produkter av högsta kvalitet, helt tillverkad i Italien, byggd med högkvalitativa material som garanterar deras höga oföränderlighet i tid och deras höga säkerhet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies