Made in Italy

6 Ljus ljuskrona i venetiansk handgjord i Italien - Antonietta

  • Made in Italy
  • Kod: ANTONIETTA
kr 41.934,48 kr 52.418,13 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 90
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 175

6-ljuskrona handgjord i Italien i venetianskt glas.

Original ljuskrona tillverkad helt för hand i Italien i Venedig glas med mjölk vit kristall yta med detaljer i borstad guld finish metall . En möbleringslösning som kombinerar den tidlösa elegansen av handgjorda glas och metallelementens modernitet för ett resultat med en stark visuell effekt som kan belysa samtida och klassiska utrymmen med personlighet. De böjda linjerna som understryker hela figuren ger estetiken i denna produkt en känsla av dynamik för ett resultat som berättar dess identitet med beslut, enkelhet och elegans.

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 40W G9

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev