Made in Italy

Ametistfärgad ljuskrona med venetiansk glas med 9 lampor tillverkad i Italien - Antonietta

  • Made in Italy
  • Kod: ANTONIETTA1
kr 53.764,74 kr 67.205,93 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 100
Djup (cm) 100
Höjd (cm) 175

Handgjord ljuskrona med 9 ljus tillverkad i Italien i Venedigglas.

Original ljuskrona handgjorda i Italien i Venedig i ametist erat glas med metalldetaljer i borstad svart nickel finish. En design som föddes och inspirerades av formen på den klassiska venetianska ljuskronan som omprövas enligt en ny geometrisk profil för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat . Glasets elegans kombineras med moderna metalldetaljer som ger liv åt en inredd lösning som är tänkt och utformad både för att belysa klassiska utrymmen och för att berika samtida miljöer där en underbar raffinerad atmosfär skapas genom att spela på kontraster. Användningen av färg ökar och betonar ännu mer dess värde och originalitet och ger liv åt en skulptur som berättar sin själ med beslut, enkelhet och elegans.

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 9 x MAX 40W G9

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev